Bobisa 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rastajem se od yamaxe 550 xj i ako je u dobrom stanju!Izgleda ko devojka od 28 godina! Trazim za nju 1000e ili zamenu za neki drugi uz moju doplatu! tel 064 33 03 007 Boban Sabac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 31, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan godiste? kilometraza? stanje? mozda neka slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan slika,cena,zasta bi ti menjao itd. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan godiste? kilometraza? stanje? mozda neka slika? MA TO SVE NIJE BITNO NAJBITNIJE JE DA JE COVEK PRODAJE I DA MU TREBAJU PAREE ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobisa 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima 28 godina kao sto rekoh,1982 je godiste, presla je 40000 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobisa 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan menjao bih je za hondu vt,ili nesto slicno a moze i neki veci skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ima 28 godina kao sto rekoh,1982 je godiste, presla je 40000 km E vidids tako se prodaje mootor ...lepo se napisu na ovom forumu podaci osnovni o vozilu a ne samo prodajem! .......imao sam nekad taj model slatko se navozao pre nekih 16godina sa njim raga bukvalno mislim licno a i citajuci tada po nekim stranim casopisima da je to Yamahin br2 agregat po izdrzljivosti i nadasve mali potrosac,,,,,,,,moj je trosio do 5L na 100km srecno sa prodajom (ako je originalan ) javi mi se na PP sa slikom motora obavezno.....mozda se dogovaramo nesto....jbg''nostalgija,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobisa 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike[/img][/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobisa 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobisa 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...