coi92 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan .imam problem... pukla mi je sajla za kvacilo....trazio sam u ovlascenom servisu.. ali su mi rekli da nemaju..jer taj motor sto imam je izasla samo jedna serija takvih, pa delova nigde nema....zanima me dali neko zna nekog majstora koji moze da mi napravi novu... ili ovu popravi hvala unapred poooozzz!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5926 Napisano Januar 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21445.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan boban sajla moze sve da uradi za jako male pare,ili komplet novu,ili da sakupis to sto je ostalo od rvoje,pa da odneses,i da ono iskoriste buzir i spanere a da samo zamene sajlu.preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam za njega ... zna li neko gde se nalazi i br telefona?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan google je keva http://www.bobansajle.co.rs/ ta sajla ti je izmedju 350 i 700dinara u zavisnosti od zavrshetaka , shta moze tvoje da se prebaci a shta mora novo , mora da odneses svoju staru puklu zbog mera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coi92 0 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...