Čika Dule 152 Napisano Januar 30, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovno, za sebe: - zimsku jaknu, sa 5 protektora (leđa, laktovi, ramena), sa skidajućim uloškom/ulošcima, crnu, ne od kože - zimske pantalone, sa protektorima na kolenima i kukovima, sa skidajućim uloškom/ulošcima, crne, ne od kože - zimske rukavice, crne, ne od kože - gladijator - protektore za kolena, sa zglobom, savitljive - flip-up kacigu, crnu, sa EC atestom/oznakama Visok sam 182 cm, težak 84 kg, obim glave mi je 57 cm. Ponude sa slikama, ovde ili na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jakna l velicina za tvoje dimenzije jbg nova nije polovna 75 evra,kaciga nitro polovna 110 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 1, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice sam kupio, stužu ovih dana. Dakle... Kupujem polovno, za sebe: - zimsku jaknu, sa 5 protektora (leđa, laktovi, ramena), sa skidajućim uloškom/ulošcima, crnu, ne od kože - zimske pantalone, sa protektorima na kolenima i kukovima, sa skidajućim uloškom/ulošcima, crne, ne od kože - gladijator - protektore za kolena, sa zglobom, savitljive - flip-up kacigu, crnu, sa EC atestom/oznakama Visok sam 182 cm, težak 84 kg, obim glave mi je 57 cm. Ponude sa slikama, ovde ili na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pantalone odgovaraju tvom opisu, Cordura, štitnici (kukovi, kolena), lufteri, džepovi, termo postava-skida se..., nove su, Vel 34/34. Cena 7500din Ako ti valjaju,poslaću ti još slika samo dok ih smanjim, čujemo se. Goran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, zaboravih da imam i jaknu za tebe L veličina. cena 8500din nova, cordura, štitnici, termo postava, lufteri, džepovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vel.M za obim 56-58 cena 80E.Obim moje glave je 57,tako da...E,sad nije flip-up,ali ima dojajnu ventilaciju,ultra laka,mat crna i stvarno nema jedne tačkice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 9, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Protektori za kolena su kupljeni, tako da: Kupujem polovno, nošeno, ne novo, za sebe: - zimsku jaknu, sa 5 protektora (leđa, laktovi, ramena), sa skidajućim uloškom/ulošcima, crnu, ne od kože - zimske pantalone, sa protektorima na kolenima i kukovima, sa skidajućim uloškom/ulošcima, crne, ne od kože - gladijator - flip-up kacigu, crnu (poželjno mat), sa EC atestom/oznakama Visok sam 182 cm, težak 84 kg, obim glave mi je 57 cm. Ponude sa slikama, ovde ili na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=48478.0 EVO TI SLIKA KACIGE IMA ATEST ECE!!IMAM I KUTIJU I SVE. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 9, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=48478.0 EVO TI SLIKA KACIGE IMA ATEST ECE!!IMAM I KUTIJU I SVE. Hvala na ponudi. Istina je da je teško i nama koji želimo nešto da kupimo, kao i vama koji biste da prodate nešto... :'( Kupujem polovno, nošeno, ne novo, za sebe: - flip-up kacigu, crnu (poželjno mat), sa EC atestom/oznakama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 14, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovno, nošeno, ne novo, za sebe: - gladijator - flip-up kacigu, crnu (poželjno mat), sa EC atestom/oznakama Visok sam 182 cm, težak 84 kg, obim glave mi je 57 cm. Ponude sa slikama, ovde ili na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 22, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju polovni gladijator i polovnu flip-up kacigu? Visok sam 182 cm, težak 84 kg, obim glave mi je 57 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju polovni gladijator i polovnu flip-up kacigu? Visok sam 182 cm, težak 84 kg, obim glave mi je 57 cm. Imam gladijator kao nov. Ja sam visok 188 i meni je malo mali... Cena na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan evo kacige ako te interesuje.... Nolan N101 flip up mat crna L velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio jaknu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 13, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi donesu prijatelji i jaknu i pantalone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan tvoja velicina http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50355.0 nije flip up ali je dobra za ove pare: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50357.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 16, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Lock Sve sam nabavio. Hvala svima na ponudama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...