okrad 11 Napisano Februar 24, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo me sa kratkim izvestajem. posle nazujane cvaje, red je doso na - TRAKTOR. da vidim malo kako (kuda) to ide. masina je vise manje bila u gomili delova. odvojio sam i rastavio i ono malo sto je bilo spojeno - cisto da vidim kako to radi i sta ima unutra. prvo sam ofarbao ram: onda sam poceo da sklapam agregat: interesantna stvar sa kontra-tegom, ali neophodna jer bi se bez njega - raspala: posle sam poceo da kacim na ram svasta nesto: opa, okice! koja li je ovo zvercica? klipan, cilindar, i gomila creva, zica, sajli,... kao i uvek, ostalo je i viska delova: maska iliti fejs. aaa... ti li si to! za ostatak limarije, pokupio sam nesto lima i zanitovao ga: imam jos nekih sitnica da postavim, lance, katance, koferce, i da se tera... toliko za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 24, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je lepo voziti se motorciklom,toliko je po mom misljenju,lepo i zezati se oko njega na ovakav nacin kao sto je to OKARD slikovito prikazao! p.s. - samo pod uslovom da se poznaje posao ili u suprotnom 'ode mast u propast'! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. - samo pod uslovom da se poznaje posao ili u suprotnom 'ode mast u propast'! =D> Majstor nije majstor ako nema viska delova i manjka alata!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 24, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. - samo pod uslovom da se poznaje posao ili u suprotnom 'ode mast u propast'! =D> Majstor nije majstor ako nema viska delova i manjka alata!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 24, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram? Kakav bre traktor?? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Airbrush je EXTRA odradjen, em sto je lepo uradjen a i lego je na motor ko celavom samar... Zanima me ko je radio i koliko dukata je kostalo???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan traktor - ma to joj tepam, slicno se cuje, a oce i po njivi. airbrush sam ja radio, bilo mi trulo da mi naplatim :wink: . sema je provaljena, znam, ali mi se cini da se lepo uklapa u liniju i konture tenerice. e sad, kad vec piskaram, par mojih zapazanja. slicnu masinu imao je drug, pa sam se malo vozao, i sto se tice polozaja, udobnosti, ubrzanja, upravljivosti, lezanja, zvuka,... nemam nikakvih zamerki. ono sto mi je zasmetalo tokom rasturanja/sklapanja su neki detalji koji mi bas ne idu u glavu. moj je trip da su te masine radjene za neko cepanje po bestragijama, radi putovanja, il sta vec. po meni mora da bude pouzdana, iznad svega prakticna i jednostavna. - zasto maska sa dva fara? ne poricem, preterano mi se svidja, ali totalno nepotrebno, slozeno, i osetljivo. zasto maska uopste? - rezervoar hvata 23 litre, izgleda da u njega staje bar 60, stranice prelivaju do zemlje. ajde, nize je teziste, ALI zbog toga ima PUMPU ZA GORIVO (prvi put kad sam je video, nisam verovao!), nepotrebno, neprakticno, osetljivo (jeste prosta vakuumska, al opet deo vise) - agregat je zbudzen, prenatrpan anlaserima, karburatorima, isprepletan sveznjevima zica, sajli, creva (samo za onu pumpu 4 komada, a tri neka creva su mi ostala, pola dana mi je trebalo da provalim sta povezuju). da pridjes bilo cemu, samo za "dobar dan" moraju da lete rezervoar, sediste i filter za vazduh minimum. - svecica, AKA Alija Sirotanovic, je negde duboko ispod, nepristupacna, daleka - umesto viljuskastih 10, 13, 17, klesta, cekica i dva srafcigera, koji su bogom propisani i dovoljni za 95% svih opravki bilo gde na planeti Zemlji, ovde iskace pun qrac nekih heksagonalnih zakrivljenih glava,slicni al nisu inbusi, neke uske cevaste 12-ice, 14-ice, ... uglavnom, nekako mi nije prosta, jednostavna, i prakticna za pizdince i odrzavanje pomocu stapa i kanapa, al dobro... kazem, san je za vozikati se, pa bi trebalo da to bude dovoljno evo za kraj jedne lepe slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je vec trulo da nplacujes, mogao bi i meni da odradis nesto na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Februar 27, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan masina uspesno startovala, iz prve i radi ko sat, tika-taka. dva pitanjca: - guma od leve slavine je izgleda odsvirala svoje, pa pusta i na OFF. u sustini nije problem, karboni drze, al opet, bolje da mogu da zakovrnem slavinu. gde mogu da nadjem neku radnju koja prodaje razne gume, raznih debljina, i kako ce se ponasati sa benzinom, pa da je iskrojim? - uzeo sam lanac iz jednog dela, a mrzi me sad da skidam zadnju viljusku da ga ubudzim. imam spojnicu od starih bukagija, ali je sira, svratih danas do KDM po ulje i filter, al nemaju. de da uzmem spojnicu za 520? pozz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ja pitam coveka kad mu vec trulo da naplati airbrus da odradi i meni, probam da se ogrebem za body-art; a on me ignorise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Februar 28, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto' date=' ja pitam coveka kad mu vec trulo da naplati airbrus da odradi i meni, probam da se ogrebem za [b']body-art[/b]; a on me ignorise body-art dobijes od mene za dz ako si sisata plavusa usput, nadjoh spojnicu danas u Guevari (lepa O-ring spojnica). Prethodno prodjoh pored Extrema, ljubazna dama rece: 'Alija Sevdalija???... Nema.' I tako sam se malopre provozao, masina dismr do bola, sve zivo ogoreva, narocito izduvne grane i auspuh a, da, leglo i koferce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan body-art dobijes od mene za dz ako si sisata plavusa Pod Body sam mislio na Body motora a ne na sebe a pod art sam mislio na airbrush... e sad sto nisam i rekao to sto sam mislio... to je druga stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Okrade, mnogo je slatko to "petljanje" po radionici, skoro da moze da se meri sa voznjom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...