jasminko VIR 1409 Napisano Mart 17, 2009 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! I ja sam nasao na internetu primerke koji su presli po 120000 km i jos im nije nista. Kazu da su vrlo izdrzljivi, a opet zavisi sta je sve tu sa njim radjeno, kako je odrzavan....Ali ako je normalno postupano daleko dogura. Samo mnogo mi je jak, a polozaj je opustajuci, samo se malo poigram i vec mi zadnji tocak proklizava na malo ostrijem davanju gasa ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan nisam pristrasan vozio sam i 900 hornet ipak glas za fazer ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 25, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ta Honda beše puno troši? Mislim u odnosu na snagu i performanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 26, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ta Honda beše puno troši? Mislim u odnosu na snagu i performanse. Moj Hornet 900 je troshio oko 6l normalne vozhnje. Fabrichki ima kratak prenos i jako dobro povlachi pa se chovek malo zanese i potroshnja se poveca. Mislim da oko 80-120km/h troshi i ispod 6l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2407 Napisano Jul 4, 2009 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...