ivana_dj 2 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupila bih kawasakija zx-9r... Ima li ko da kaze nesto o njemu...? Svaki komentar je dobro dosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koje godiste te zanima? Prve serije od 94-97 su rage, imao ga je moj drugar licno dve god, i mnogo problema, kupio ga je u fabr stanju ali je imao udes sa njim pa posle toga je radio celu masinu, pokrivio ventile... Taj isti drugar je posle uzeo 2003(dir. ubrizgavanje) poslednju seriju sa kojom je bio prezadovoljan. Ima mnogo snage nije nervozan, ide na tocak kad ti hoces, odrzavanje samo redovno... Ni jedan jednini kvar ili problem. Oba modela sam vozio poprilicno, i ovaj noviji mi se mnogo svidja. Model izmedju njih 98-00(ako se ne varam do 00 ili 01) je imalo par ljudi sa foruma pa ce se vec oglasiti... Za taj model sam cuo samo reci hvale. Imao ga je moj komsija davno, ali ga je kratko vozio, brzo je prodat zbog fin krize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira sto je 900 ccm ( i nekih 145 KS),svrstavaju ga u "pitomije" Kawe.Ako pretpostavimo da si vec dovoljno iskusna,ono sto bi tebi moglo da napravi problem je tezina.Nije on nesto posebno tezak,ali ti posto si zensko (nemoj molim te ovo pogresno da shvatis) mogao bi da ti napravi kakav problem u mestu i na malim brzinama Znam da ima devojaka koje voze i vece i teze motocikle,ali eto ponavljam obrato paznju i na te stvari Nekad je u Svapskoj vazilo pravilo (mozda vazi i sada ne znam),da ne mozes da vozis motor koji nisi u stanju da dignes sa zemlje bez icije pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 94god agregat od 139 ks i prezadovoljan sam i sa potrošnjom i uopšte jedina mana je težina mada dodji probaj pa odluči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Boljka im je dihtung na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Boljka im je dihtung na glavi. Druze bez ljutnje, ali daj nam svima malo precizniji odgovor... Na koji model se to odnosi, tj koje god ? Sumnjam da bi takva firma dozvolila da ima boljku 10god skoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne generalizujemo stvar, mislim na prvu seriju '94. - '97. Lično sam imao prilike da pričam sa dva vlasnika koje je zadesio takav problem. Što ne mora da znači da su sve Kawe iz te serije imale taj problem. Sumnjam da bi takva firma dozvolila da ima boljku 10god skoro... A na kakvu firmu misliš? Pa svaka 10-ka će da propiša čim je duže zadržiš u iberu, dokazano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koje godiste te zanima? Prve serije od 94-97 su rage, imao ga je moj drugar licno dve god, i mnogo problema, kupio ga je u fabr stanju ali je imao udes sa njim pa posle toga je radio celu masinu, pokrivio ventile... Taj isti drugar je posle uzeo 2003(dir. ubrizgavanje) poslednju seriju sa kojom je bio prezadovoljan. Ima mnogo snage nije nervozan, ide na tocak kad ti hoces, odrzavanje samo redovno... Ni jedan jednini kvar ili problem. Oba modela sam vozio poprilicno, i ovaj noviji mi se mnogo svidja. Model izmedju njih 98-00(ako se ne varam do 00 ili 01) je imalo par ljudi sa foruma pa ce se vec oglasiti... Za taj model sam cuo samo reci hvale. Imao ga je moj komsija davno, ali ga je kratko vozio, brzo je prodat zbog fin krize... 2001.je motor... Bez obzira sto je 900 ccm ( i nekih 145 KS),svrstavaju ga u "pitomije" Kawe.Ako pretpostavimo da si vec dovoljno iskusna,ono sto bi tebi moglo da napravi problem je tezina.Nije on nesto posebno tezak,ali ti posto si zensko (nemoj molim te ovo pogresno da shvatis) mogao bi da ti napravi kakav problem u mestu i na malim brzinama Znam da ima devojaka koje voze i vece i teze motocikle,ali eto ponavljam obrato paznju i na te stvari Nekad je u Svapskoj vazilo pravilo (mozda vazi i sada ne znam),da ne mozes da vozis motor koji nisi u stanju da dignes sa zemlje bez icije pomoci. ne shvatam pogresno pa mislim da ce mi u pocetku biti malo tezi,ali predpostavljam da cu se navici... ja imam 94god agregat od 139 ks i prezadovoljan sam i sa potrošnjom i uopšte jedina mana je težina mada dodji probaj pa odluči samo bi ja morala da ga spustim,msm visinu sedista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6792 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si se konacno javila. U kupovinu nikako sama,mada verujem da si se vec organizovala.Obavezno uz sebe majstora od poverenja (koji je vec imao susreta sa ovom spravom i koji bi ga eventualno odrzavao ubuduce).Bilo bi dobro i da se nadje ko ga je odrzavao do sada. Uz svo duzno postovanje,motori koji su dugo na nasem terenu,imaju mnogo vise mana od svojih vrsnjaka u nekom drugom okruzenju.Sto zbog samih vlasnika,losih delova,raznih strucnjaka,itd..... Ne zuri.Nemoj da se vodis onim zenskim "bas je lep" :D i srecno,sta drugo da ti kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima...evo bas dugo meracim koji bih motor mogla da uzmem,a ovaj mi je bas zapao za oko..pa reko da se malo raspitam pre nego sto bilo sta konacno odlucim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemoo 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: bihać-sisak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima...evo bas dugo meracim koji bih motor mogla da uzmem,a ovaj mi je bas zapao za oko..pa reko da se malo raspitam pre nego sto bilo sta konacno odlucim.. modeli ninja zx9r su pouzdane mašine,ne umaaju kao drugi super sport motori u vožnji model 98-99 je imao problema sa mjenjačem ali je to riješeno na modelu 00-01 koji je predzadnji model 00-01 je jedino problem bio kod pucanja rame,to jest šprungiranja pored varova uslijed extremne explotacije motora(vožnja na zadnjem,prednjem kotaču,staza itd)ali nebrini cestovna vožnja mu nije nikakav problem ramu su riješili na modelu 02-03 sa pojačavanjem vizuelno je isti kao 01 amo nema zadnje ručke ra sunozača,i dobio je direktno ubrizgavanje goriva a ne karburatore zx9r je malo velik i težak ali izuzetno pogođen motor sa ciklistikom ,drži putanju kao voz ,ne trese guvernal u zavoju i na neravnini,nije potreban armortizer guvernale u sisku imamo 7 komada 03,i 2 kom. 01 za jednog smo digli i spomenik koliko je puta varen i lupan ali eno ga još vozi,nije diran motor i karburatori model je 00 imam snimke na yub toub al sad neznam još kako ih linkam upiši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da bi takva firma dozvolila da ima boljku 10god skoro... A na kakvu firmu misliš? Pa svaka 10-ka će da propiša čim je duže zadržiš u iberu, dokazano. A ako te upoznam sa momkom koji drzi 10u u iberu i ne skida je sa tocka vec jedno 10000km? model 04/05... Opet dugaru 10a 07 nije izasla iz servisa god dana...Nbt da ne idemo u raspravu... ZX9 i ZX10 ne mogu da se porede, mislim da je ta 9 mnogo bolji model sa mnogo vise uspeha i stvarno mislim da je odlicna za te pare... Nisam ljubitelj kawe ali bih rado kupio 9tku... Ivana izvini malo na OFF, sve ostalo mislim da je objasnjeno u predhodnim postovia... Srecno sa kupovinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6183 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A, izvini, ti mislis pravo sa 125 na ZX9R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Kengurrrr ma nema veze...svako ima svoje misljenje... @misa-pei pa htela sam ja na 600ccm,al je ovaj iskrsao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 27, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupi ga ako ti je srcu drag. Sve drugo su filozofije. Jedan primerak predje 200.000 Km i dalje je ko zmaj, a drugi 20.000 pa crkne. Stvar sudbine. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj motor glavom, a ne srcem. To ti kažem upravo zbog tog prelaza sa 125ccm na 900ccm i nekih 140 konja.Ttežinu motora neću ni da pominjem. Možda je to primamljiva ponuda, ali taj ko ti to prodaje, a pri tom zna da si vozila 125-ticu, sigurno ti nije drug. Drugarski savet: Razmisli dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ^ ima istine u ovome inace, jesenas obnarodujem ja kako samo cekam neku dobru ponudu za ZX6R i moj je slusa mene misa-pei i preko nekih (uzgred - odlicnih!) pita sa visnjama kaze on meni otprilike slicno ovo a onda sam razmislila jednom, pa jos jednom, pa jos jednom... i setim ga se svaki put kad na 500 kubika (koje vozim povremeno) pocinje da bude malo napeto... sacekace jos malo Ninja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6183 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je, Klincezo, da je vredelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od 9-ke.. Ubedise me da je prejaka za mene... Ali sad se postavlja pitanje...Koji je motor za mene? :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan evo, ja cu iz licnog iskustva - neki naked od 500 ccm taman dovoljno jak da ti bude :o dok se ne naviknes (a nije neki sirovi bes koji ne mozes (ne umes) da kontrolises) naked, jer se tako naviklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 27, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nadji neki da ti liči na taj koji ti je zapeo za okce ali malko slabiji. I slušaj uvek iskusnije. Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite na kawasakija gpz 500s? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme o GPZu pa možda tu pronadješ nešto interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jedan prelep GPZ u Mladenovcu... Ne mogu da se setim nicka od momka koji na forumu. Pusti Brrki poruku, mozda je jos na prodaju, mada to je bilo davno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6183 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan MaRko iz Mladenovca. Vidjao sam motor, jako lepo ocuvan i odrzavan /sto je jako bitno/. Nije se izivljavo, nego je normalno vozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...