Jump to content

Moto Zajednica

MENJAM Suzuki Gsx 750f KATANA 1998god

Recommended Posts

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

kao sto pise u naslovu,menjao bih moju Suzu za nesto u R varijanti do 600ccm,moze malo starije,malo mladje,moja doplata,vasa dolata,sasvim nebitno...

Motor sam kupio letos,igrom slucaja,inace ga nebih kupovao zato sto je skroz crn,nesvidja mi se kako izgleda,volim motore upadljivije,sarenije....

Malo podataka:98god,uvezen je 2008,na satu 55000km,letos sam mu odradio servis(ulje,svecice i nova zadnja guma),masina je odlicna,nema dima,odlicno vuce i netrosi ulje,Jedino sto uradjeno je vizir je stavljen drugaciji,tako sam ga kupio...Sve u svemu nema ulaganja,ako je neko zainteresovan za menjazu,tu sam,cekam predloge...

post-9029-12879063054147_thumb.jpg

post-9029-12879063055256_thumb.jpg

post-9029-12879063055687_thumb.jpg

post-9029-12879063056137_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

najbitnije sam zaboravio,nase su table,istekla je registracija u avgustu,naravno moze da se odjavi prevede i registruje...

neznam za cenu za kesh,nisam razmisljao o tome,zato sto cu motor drugi kupiti u svakom slucaju,pa reko lakse je zameniti nego prodati za kesh.Vidim da si iz sapca,ako si zainteresovan i ozbiljan,kad malo otopli mozes doci da pricamo...ako imas neku ponudu u keshu posalji na PP.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Jel te interesuje mozda zamena za auto?

• Svrati ponekad, 108 postova

zamena za apriliju pegaso 650,97god u odlicnom stanju.registrovana do 10.05.2010.na mom imenu.odakle si?imas par slika ovde u oglasu pod mare 015

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200

IMA LI NEKA CENA ISPOD KOJE NEBI DAO OVAJ MOTOR PA TI POSLE TRAŽI R ,MISLIM DA JE DOSTA LJUDI ZAINTERESOVANO IZBACI CIFRU ZA ZAMENU I ZA KEŠ PRE ĆEŠ TAKO NEŠTO NAPRAVITI  ;)

druze sto se malo ne raspitas ili proGooglas pre nego sto izneses takve navode. :-\

evo u prvu ruku sa mobile de

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=126809542&__lp=3&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=f&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=1998-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=en&pageNumber=2

pogledaj godiste i da li ima ili ne sat,pa googlaj dalje

a to sto si ti napisao ima veze sa kubikazom-98god 600ccm ni jedan nema sat,a 98god 750ccm imaju

a ako si kupac,mogu da ti dam broj karoserije po kojoj mozes da nadjes na suzukijevom sajtu koje godine je proizveden i ostale detalje

pozz  8)

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Nisam mislio nista lose. I ja imam ovaj motor i veoma sam zadovoljan sa njim. Moj je 1999 godiste, isto 750 ccm ali nema sat. Zbog toga sam mislio da je ovaj tvoj noviji.

Pozz...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja