miksamgm 1068 Napisano Januar 25, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan kao sto pise u naslovu,menjao bih moju Suzu za nesto u R varijanti do 600ccm,moze malo starije,malo mladje,moja doplata,vasa dolata,sasvim nebitno... Motor sam kupio letos,igrom slucaja,inace ga nebih kupovao zato sto je skroz crn,nesvidja mi se kako izgleda,volim motore upadljivije,sarenije.... Malo podataka:98god,uvezen je 2008,na satu 55000km,letos sam mu odradio servis(ulje,svecice i nova zadnja guma),masina je odlicna,nema dima,odlicno vuce i netrosi ulje,Jedino sto uradjeno je vizir je stavljen drugaciji,tako sam ga kupio...Sve u svemu nema ulaganja,ako je neko zainteresovan za menjazu,tu sam,cekam predloge... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 25, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan najbitnije sam zaboravio,nase su table,istekla je registracija u avgustu,naravno moze da se odjavi prevede i registruje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 27, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nema ponuda? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bas je strava boja! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan boja je ekstra,obožavam crnu boju,i moja honda je bila komplet crna.motor izgleda fantastično... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koja mu je cena u kesu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 27, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan neznam za cenu za kesh,nisam razmisljao o tome,zato sto cu motor drugi kupiti u svakom slucaju,pa reko lakse je zameniti nego prodati za kesh.Vidim da si iz sapca,ako si zainteresovan i ozbiljan,kad malo otopli mozes doci da pricamo...ako imas neku ponudu u keshu posalji na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 28, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena i za cbr 600 F2-F3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje mozda zamena za auto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 28, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ne,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 30, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ajmoooo kombinacijeeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan zamena za apriliju pegaso 650,97god u odlicnom stanju.registrovana do 10.05.2010.na mom imenu.odakle si?imas par slika ovde u oglasu pod mare 015 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 31, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan video sam pegaso,odlicno izgleda,ali nije to po mojoj meri,neki R-ic bi bio ok,hvala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 3, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 4, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Osvezavanje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 19, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sutra budjenje iz zimskog sna i krug zagrevanja :o :o :o :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 20, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Masina probudjena,rezzzziii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 21, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan danasnji snimak: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan IMA LI NEKA CENA ISPOD KOJE NEBI DAO OVAJ MOTOR PA TI POSLE TRAŽI R ,MISLIM DA JE DOSTA LJUDI ZAINTERESOVANO IZBACI CIFRU ZA ZAMENU I ZA KEŠ PRE ĆEŠ TAKO NEŠTO NAPRAVITI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi para bio za kesmoney???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 22, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 2700e za keshic ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor nije 1998. Tek od 2001 imaju sat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 22, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan druze sto se malo ne raspitas ili proGooglas pre nego sto izneses takve navode. :-\ evo u prvu ruku sa mobile de http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=126809542&__lp=3&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=f&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=1998-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=en&pageNumber=2 pogledaj godiste i da li ima ili ne sat,pa googlaj dalje a to sto si ti napisao ima veze sa kubikazom-98god 600ccm ni jedan nema sat,a 98god 750ccm imaju a ako si kupac,mogu da ti dam broj karoserije po kojoj mozes da nadjes na suzukijevom sajtu koje godine je proizveden i ostale detalje pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 24, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan idemo,osvezavanje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio nista lose. I ja imam ovaj motor i veoma sam zadovoljan sa njim. Moj je 1999 godiste, isto 750 ccm ali nema sat. Zbog toga sam mislio da je ovaj tvoj noviji. Pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...