soony 217 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan preturah po tavancu i naleteh na ovaj aparat, model mislim da je Exakta Varex IIb ..... pa me zanima gde bih ga mogao odneti na pregled, svuda gde sam pitao belo me gledaju cim ne pomenem digitalni uz reč fotoaparat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lep!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Januar 25, 2010 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro izgleda. Predlazem da ubacis "karticu" i da ga sam pregledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti takav, extra ocuvan, sa svom dokumentacjom u originalnoj kutiji. Ali posto je i moj sa tavana, nista ne znam o ovoj spravi. Vratio sam ga na tavan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lep!!! pa na gazdu ;D turih mu karticu od 4 giga al je ne prijavljuje nešto :-) koliko sam nasao na netu on je medju prvim slr aparatima .... cackao sam malko oko njega ali mislim da mehanizam za okidanje bas i ne radi svoj posao, zato i trazim nekog da ga pogleducne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...