kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo nije u redu, opet ce te da me odgovorite od prodaje!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa XL-ka vido je u akciji... prodajes je u najgore moguce vreme... nadam se da znas sta radis (vezano za taj dominator)... ko je kupi uzivace.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stisaj se druze, nista nisi uradio ako napravis tu rokadu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Januar 27, 2010 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja tako mislim, uze mi Kepo rec iz tastature Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Nekad sam imao xl600r,a otac mi vozi Dominator tako da znam dobro oba motora- daleko od toga da Dominator ne valja ali meni licno je xl drazi motor,dosta bolji za offroad ,laksi ,bolje povuce,a na putu i nije bas puno losiji od Dominatora. Ako vec mislis da kupis motor za duza putovanjai voznju u dvoje ,bolje sacekaj neku drugu priliku ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan kao da si uzeo od mladjeg brata motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @ gosa- to je taj, gde si nasao ovu sliku. @ ostali- stvarno niste normalni, opet cu odustati od prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan @ gosa- to je taj, gde si nasao ovu sliku. @ ostali- stvarno niste normalni, opet cu odustati od prodaje kod shejtana na fb-u, pretpostavio sam da je to taj durmitor, kako ti nije zao da prodas motor za 1000e i ne vidim sta dobijas, osim par godina mladji motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti kazu ljudi ;D......a ti tri puta meri pa jednom seci! (ali pre toga jos jednom izmeri, za svaki slucaj...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan zajebao sam se, kod tebe na fb-u, album slk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... spijunu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... spijunu pa, kad tagujes ljude ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Gosa a i ostali... ovo ko da si iz vrtica ukrao... ;D ;D ;D nego ako ces gospodju da vozis onda (ovo cu da kazem po cenu da me Dzigoriouse sprzi munjom) gledaj neku ST, AT, TA ili Teneru... ili ako sam zaboravio neki iz te kategorije... znajuci da je oskudacija i da su pare skupe i da ces ici sa gospodjom, da ne bi to osecao na putu mozda ipak ST (sta ti je indoktrinacija) ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Gosa a i ostali... ovo ko da si iz vrtica ukrao... ;D ;D ;D nego ako ces gospodju da vozis onda (ovo cu da kazem po cenu da me Dzigoriouse sprzi munjom) gledaj neku ST, AT, TA ili Teneru... ili ako sam zaboravio neki iz te kategorije... znajuci da je oskudacija i da su pare skupe i da ces ici sa gospodjom, da ne bi to osecao na putu mozda ipak ST (sta ti je indoktrinacija) ;D ;D ;D Mislim da sam vec jednom rekao: I dont wont to go to the dark side Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Resistance is futile ;D ;D ;D Moracu da napravim neki reklamni pamflet kako je ST najbolja za suvozača i da pošaljem gospođi ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 28, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Resistance is futile ;D ;D ;D Moracu da napravim neki reklamni pamflet kako je ST najbolja za suvozača i da pošaljem gospođi ;D ;D ;D Ne , ne samo to neeee.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, motor super jos bolja cena... Samo da te pitam, jel to prednju gumu namerno imas naopaacke zbog uroka ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, motor super jos bolja cena... Samo da te pitam, jel to prednju gumu namerno imas naopaacke zbog uroka ??? ;D :D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan lep motor to sam ja nekada vozio, ekstra je i nikada mi nije stao :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nemoj da menjas HOndicu.. Lepo ti kazu ljudi.. Ne dobijas mnogo, a dajes svoj za smesne pare. Ovako, cim otopli, sednes, natankas i GAS.. A dugova nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 88 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nemoj da menjas HOndicu.. Lepo ti kazu ljudi.. Ne dobijas mnogo, a dajes svoj za smesne pare. Ovako, cim otopli, sednes, natankas i GAS.. A dugova nema Ma pustite coveka da prodaje Treba uvek teziti za novijim, boljim, ... Nevidim svrhu bavljenja motociklizmom, ako se do penzije vozi jedan te isti motor A nemora uvek da se zaradi, nekad treba i izgubiti par stotina evra da bi se ispunila sopstvena zelja - Hoce covek Dominatora, i treba da ga IMA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno oce covek i treba da uzme......smorio se i od kurble....jos ako vozi curu ( zenu ) pa stane pa aj sidji da ja zakurblam......zna kurbla da umori da smara........u svakom slucaju odluka je tvoja...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan navozo si se dosta i prodaj je. uzmi sta hoces, mozes i tako u krug... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 29, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde odlucite se vise da prodajem ili ne !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako si se odlucio da kupujes bas dominatora, onda prodaj, ako ti je jedini razlog za prodaju tvog manjak udobnopsti za gospodju, onda sa doninatorom ne resavas problem, nista vise prostora ni udobnosti nema nego tvoj motor, a agregat skoro isti i jos na svu muku, mislim da dajes svoj motor u bescenje, na mobile.de je najjeftiniji 1150e, ako na to dodas troskove transporta ,porez i carinu ispada da ti poklanjas svoj motor na tebi je da odlucis sta ces da radis i pusti to sta ti mi govorimo, lako je meni da te savetujem, da ja imam takav problem, nisam siguran kako bih postupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...