Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL600R 1000e HITNOOOO!!!!

Recommended Posts

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Drugari pala cena na 1000 evra.

Iskocio mi neki motor pa mi je hitno.

1985

presao oko 50 000

garaziran, odrzavan

+ fabricki auspuh, fabricki prednji blatobran,

uradjen servis pred zimu od tad nije vozen

prednja guma dobra , zadnja losa

Zamenjen lanac bregaste i klizaci lanca bregaste, gumiceventila i svi dihtunzi

nije registrovan

12102009170.jpg

12102009171.jpg

12102009172.jpg

12102009173.jpg

12102009175.jpg

12102009176.jpg

12102009177.jpg

12102009181.jpg

12102009182.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 840 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Kakva vajda od komentara kad nemam para da kupim?  ;D Dobar motorcic za dobru cenu.  ;)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

1100e pa jos i nije fiksno. :o :o :o

A sta bi sa onim da su ti nudili preko 2000e u zameni i da nisi hteo da je das? :)

Eto druze, kad si mi nudio tvoj motor rekao si on i 500e, znaci moj motor bi dobio za 1400-1500e a ja sam ga prodao za onoliko koliko zaista vredi (skoro 2200e) a ti tvoj prodajes za daleko manje od 1700e, koliko si zapravo trazio u zameni za moj motor.

Lepo sam rekao onda od oka tvoj motor i minimum 1000e da je realno sto je vreme i pokazalo.

Nemoj me shvatiti pogresno sto sam ovo napisao, ne mislim nista lose, samo sam hteo da razjasnimo trzite motora i ono da godiste ipak znaci nesto, ako nista druga bar je cena veca.

Pozdrav i srecno sa daljom prodajom, verujem da ce uskoro otici za cenu koju sada trazis jer je zaista korektna. ;) ;) ;)

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Pa sta je ovo drugari, niko ni komentar !?

Ја мислио ти продајеш Хонду, а ти чекаш коментаре...  ;D

Добра ти је то играчка, на жалост време је лоше, мада има изгледа да ће бити боље... У сваком случају срећно...

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Tebi ga dajem za 500 evra, ekstra popust!!

Druze, cak i da sam stvarno zainteresovan za kupovinu ovog motora i kad bi hteo da mi prodas za tu cifru ja ne bi mogao da ga kupim za tako malo para jer bi me bilo sramota, vec bi platio ovaj motor koliko realno vredi, a to je tu oko tvoje cene.

• U prolazu, 72 postova

Aco, polako i prodaces je. Postavi na sajtove, napisi moze zamena. I otici ce. Nemoj bezveze da spustas cenu, motor je odlican, vredi tih para. Samo polako i bez uzrujavanja...  ;)

Drugar mi nudi Dominator 1996 na rate, pa mi zato frka da sto pre prodam XL-a ili ce mi pobegne .

• XL, 460 postova

Drugar mi nudi Dominator 1996 na rate, pa mi zato frka da sto pre prodam XL-a ili ce mi pobegne .

Искрено, слаб ти је то апгрејд, 'оћу рећи с' магарца идеш на мазгу, гледај ти неку африку или супер тенеру, мислим, тако би ја...

Nema se para druze, a niko nece da da na rate, jbg nije nesto ali opet ima vise mesta za gospodju.

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Nema se para druze, a niko nece da da na rate, jbg nije nesto ali opet ima vise mesta za gospodju.

Sad bi ti jedan moj drugar, inace dugogodisnji bajker, rekao da nadjes sitniju gospodju, a da motor zadrzis

A ja to necu da ti kazem  ;)

• XL, 460 postova

Sad bi ti jedan moj drugar, inace dugogodisnji bajker, rekao da nadjes sitniju gospodju, a da motor zadrzis

A ja to necu da ti kazem  ;)

Пази, можда му је ово јефтиније  ;D

Pa kada bi to uradio mogao bi slobodno da sa sve motorom skacem sa Pancevackog mosta, stil nije bitan  ;D

( zajedno smo nekih 11 godina, tako da od te rabote nema nista...) >:(

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Искрено, слаб ти је то апгрејд, 'оћу рећи с' магарца идеш на мазгу, гледај ти неку африку или супер тенеру, мислим, тако би ја...

Kao da su Afrika i ST najbolji motocili na celom svetu...........Dominator je retko dobar motocik zahvalan jednostavan, brz, lak za odrzavanje i proci ce tamo gde ni jedna Afika i ST nece proci.

Ja nikada nebih uzeo ova dva jos samo da si spomenuo TA pa da spisak najboljih bude kompletan....smesno

Sto taj tvoj frend nece da uzme XLa u zamenu za Dominatora i da mu dolatis???....svakako mora i on da proda a prodaja ide tesko, ovako uzme koji evric i prodaje dalje.....nemoj paniciti znam da dugo prodajes motocikl ali nece ni on lako naci kupca.

Mora da je Dominator bruka dobar kad ga tako grizes.....i ja bi se resio ovog mog ali kad vidim kako nista neide, necu ni da se zamaram vec razmisljam kuda da otputujem sa mojim DRom........mozda je bolje potrositi na dobro putovanje nego na bolji motocikl...na kraju krajeva motocikl je dobar onoliko koliko si sa njime obisao i proputovao a ne koliko kosta...tako ja barem razmisljam

• Drug član, 3012 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Citiracu samog sebe...

Dobar motor je onaj koji ti izmami kez na lice kad god sednes na njega. Razlog nije bitan. ;) ;)

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Кобро, ни ти ни драга се нећете усрећити са Доминатором... Ући ћеш у беспотребну јурњаву за парама и ратама, а лове за путовање неће бити. Када скупиш паре да купиш други мотор без цимања и секирације - купи га.

Даћеш динар да уђеш у коло, а два да изађеш!  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja