freestyler9 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem totalno novu integralnu kacigu HJC ZF9 koja nije nikada nosena, kupljena je u decembru u Guevari u Beogradu i od tada je samo stajala na polici, velicina je XL, na akciji joj je cena 88 E a inace kosta 125 E, ja je prodajem za 6000 dinara i bez cenjkanja. Inace zivim na Novom Beogradu kod fontane, moj broj telefona: 062/571-336 Steva. Detalje o kacigi mozete pogledati na ovom linku: http://www.motooprema.eu/proizvodi/kacige/integralne/hjc/ZF9 [/img] [/img] [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je to obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je to obim glave? Uh, nikad nisam merio ali evo sad to ucinih i kaze 59. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Januar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, velika mi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan sta je sa slikama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, velika mi je. Sta cu, imam veliku glavu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta je sa slikama? Nemam pojma sta je sa slikama, upload-ovao sam ih preko Imageshack-a ali se ne prikazuju, mozda sam negde pogresio, ali nije mi prvi put da postavljam slike.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta je sa slikama? Nemam pojma sta je sa slikama, upload-ovao sam ih preko Imageshack-a ali se ne prikazuju, mozda sam negde pogresio, ali nije mi prvi put da postavljam slike.... U svakom slucaju kacigu mozes videti na linku koji sam ostavio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 21, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam li je ja vec rezervisao? Ili.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je prodata, iskreno nisam ocekivao tako brzo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...