Pablo 1967 Napisano Novembar 7, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Posle mesec i po bez motora, nisam vise pesak (tj. samo vozac automobila). Od Jasminka sam kupio GS-a, koji je u neverovatno dobrom stanju. Pogledajte i sami... Moj BMW 1100 GS Jos jedan ponosni vlasnik Ko kaze da ne vozim vise R-a? Dexter isprobava sediste Sta mislite, ko je danas otisao motorom na posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 7, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Da Bog da da se navozas sa njime koliko ti je go volja i zelja. Sad ces da vidis zasto cu ja opet jednog dana imati i enduro motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 7, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Pablo, cestitam na prinovi! Vidim ja da cu morati jedan dan u obilazak da vidim sve te vase motore, samo neke nove masine stizu, samo tako! :kul: A i Dex mi je obecao voznju :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 7, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da cestitam i ovde: SRECNO DA GA VOZIS I DA TE LEPO SLUZI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 7, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle mesec i po bez motora' date=' nisam vise pesak (tj. samo vozac automobila). Od Jasminka sam kupio GS-a, koji je u neverovatno dobrom stanju. Pogledajte i sami...[/quote'] Veoma mudra odluka! Znao sam ja - od pocetka si mi delovao kao inteligentan mladic Cestitam ti jos jednom i da ti sa njim najveci problem bude da li da skrenes desno ili levo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 7, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Nadam se da je ovo samo prelazno resenje do Repsola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Novembar 7, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, i nek je sa srecom! :kul: (Nego, s kim cu sad na Hungaroring ? :roll: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 7, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pablo da predjes jedno 100000000 km bez ikakvih problema i da se nauzivas u duzim turama....Ziveo! Sta bi sa onim testom sto sam ti poslao? :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Novembar 7, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i na ovom forumu, svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Novembar 8, 2005 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam brate, i da se lepo s njim izvozis :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 8, 2005 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!!!!!! Svaka cast na motoru! Em je lep ko lutka, em DI BESTE, NEMACKA MEDICINA! Moram priznati da sam ljubomoran. Daj jos neku sliku da oci naparimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 10, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na novoj masini! Svaka cast, motor je extra!!! Zelim da te dobro sluzi i puno predjenih kilometara!!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Mart 10, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Zelim ti puno predjenih kilometara...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Mart 11, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, ali zar ne vidite da je tema malo starija... poslednji post je bio u Novembru prosle godine... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi' date=' ali zar ne vidite da je tema malo starija... poslednji post je bio u Novembru prosle godine... :shock:[/quote'] To je mnogo dobar motor kad ti cestitaju pola godine kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoristek 1 Napisano Mart 18, 2006 U prolazu, 30 postova Lokacija: Celje/Slo Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam, moramo se dobiti BMW-jaši i malo poprièati :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Mart 18, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam' date=' moramo se dobiti BMW-jaši i malo poprièati :pivo:[/quote']Hocemo, drugar Nismo ni daleko, pogotovo na GS masinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...