MZ 80 Napisano Februar 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan mr. Bane & Co. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Baš je dobar prostor! Armine druge godine zatvorite ulicu postavite par šatora i evo prostora i za nas i motore. Bili ste dobri domačini. Velika hvala svim Coyotima posebno tebi prijatelju. Žao mi je da nisam vidio Pepsija i Braneta. Jebote koja gužva je to bila. Pozdrav od MK VAŠKI BOYSI Domžale Slovenija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan evo par ...nikom nije lepše nek je nam... (s Mišom u srcu) @ghibli Pepsi je non stop bio u šanku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za zurku stvarno je bilo dobro a bile DOBRE pancevke ....jedino mi je bilo zao sto sam morao ranije da odem jer sam ceo dan proveo u pancevu a cekao me je dug put do JA. Pozdrav svima a pogotovu forumasima koje sam upoznao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju Coyoti bi trebalo da razmisle o mestu odrzavanja i zurke i skupa-skuceno je i malo mesta ima.ipak se sirimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan @Poison girl : Čuo sam rekao mi moj prijatelj Neno ali meni nikako nije uspjelo doči do šanka.:-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 22, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Molim! Pa zar si ti bio tamo ? Bio! Al' izgleda da ti nisi...mislim, kad i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Molim! Pa zar si ti bio tamo ? Bio! Al' izgleda da ti nisi...mislim, kad i ja! Od 19,15 ... do 03,00 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju Coyoti bi trebalo da razmisle o mestu odrzavanja i zurke i skupa-skuceno je i malo mesta ima.ipak se sirimo 1 razmišljaju ali nema G - DE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 22, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Molim! Pa zar si ti bio tamo ? Bio! Al' izgleda da ti nisi...mislim, kad i ja! Od 19,15 ... do 03,00 h. Ja imam svedoke! A jel imas ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam svedoke! A jel imas ti... za period oko ponoći i oko 2h ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 23, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Alibi busan kao svajcarski sir! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Molim! Pa zar si ti bio tamo ? Bio! Al' izgleda da ti nisi...mislim, kad i ja! Od 19,15 ... do 03,00 h. Ja imam svedoke! A jel imas ti... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44071.new;topicseen#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...