armin1 35 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i info za bendove koji ce svirati FUZBOX Bane Gluvakov Rock Trio TOLIKO ZA OVAJ PUT, OSTALO NEKOM NAREDNOM PRILIKOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 30, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan evo i info za bendove koji ce svirati FUZBOX Bane Gluvakov Rock Trio TOLIKO ZA OVAJ PUT, OSTALO NEKOM NAREDNOM PRILIKOM Uuuu Baneee, od kada ga nisam slusao, EXTRA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija hotel ili crkvena sala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija hotel ili crkvena sala? Kao i prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan dom omladine, znaci ... ;D hotel nije definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija hotel ili crkvena sala? jeste "crkvena sala" - studentski (D.Tucovića 2) dom omladine, znaci ... ;D hotel nije definitivno ne zbunjuj čoveka dom omladine nije u toj ulici i promeni naziv teme dok te ne vidi predsednik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih jako volela da dođem na žurku Coyota, pozdrav klubu i Miri posebno ako je neko zna (bila je u klubu ima plavu kosu, bila je na žurci LMC Ladies u NS). Ako nađem društvo za dolazak eto mene u PA (prvi put:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan hvala poisonka na ispravci, ja i moje znaje zgrad u pancevu, eto ona dade tacnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan dokle ste sigli sa planovima i organizacijom zurke ? nista ne pisete ? da li ce se naplacivati ulaz ? pozdrav i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Armine daj taj program ako postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Armine daj taj program ako postoji? evo i info za bendove koji ce svirati FUZBOX Bane Gluvakov Rock Trio TOLIKO ZA OVAJ PUT, OSTALO NEKOM NAREDNOM PRILIKOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih jako volela da dođem na žurku Coyota, pozdrav klubu i Miri posebno ako je neko zna (bila je u klubu ima plavu kosu, bila je na žurci LMC Ladies u NS). Ako nađem društvo za dolazak eto mene u PA (prvi put:) mislim da misliš na Maju, dobrodošla u svakom slučaju (rima je spontana) dokle ste sigli sa planovima i organizacijom zurke ? nista ne pisete ? da li ce se naplacivati ulaz ? pozdrav i srecno polovične informacije: naplaćivaće se al ne zna se koliko ima vremena do 20og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vidimo se na lepom druzenju,pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ZURKA Lokacija:................Pančevo Datum:..................Subota 20.Feb.2010 god Adressa:................Crkvena sala, D.Tucovića2 Sviraju grupe:..........FUNBOX i Bane Gluvakov Rock Trio Ulaz se naplaćuje.. Da li vam to tolko tesko palo, lepo da napisete sta i kako? Treba da resavamo rebus sad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se braćo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan tako je gile to su informacije koje je trebalo staiti jos u startu. kako nisam svakog dana u pancevu nemam detaljne informacije pa ih ne postavljam a pera me je kritikovao malkice sto sam ranije postavljao bez njegovog odobrenja informacije o dogadjanju, te sam ovaj put malo usporio oko stavljanja. sto se naplate ulaza tice naplacivace se samo ljudima iz grada koji nemaju veze sa moto svetom tek da se nebi pravila nepotrebna guzva sa njima, svi ostali koji dolaze sa strane ili koji wu slanovi moto klubova su nam takodje dragi gosti koji nam na rodjendan dolaze pa im naravno nec3mo naplacivati nikakv ulaz, da ne bude neke zabune. ovo sa ulazom dodajem jer se una - poisonka i ja nismo sporazumeli pa je postavila da ce se ulaz naplacivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa ulazom dodajem jer se una - poisonka i ja nismo sporazumeli pa je postavila da ce se ulaz naplacivati. "ne razglašavamo na sva zvona" i "ulaz se placa za one koji nemaju veze sa nama a hoce da dodju, koliko ne znam al ne ni previse ni premalo" (poruke od armina) bolje da očekuju naplaćivanje ulaza nego de se neprijatno iznenade ako ih ljudi s ulaza ne prepoznaju kao bajkere ili prijatelje kluba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa ulazom dodajem jer se una - poisonka i ja nismo sporazumeli pa je postavila da ce se ulaz naplacivati. "ne razglašavamo na sva zvona" i "ulaz se placa za one koji nemaju veze sa nama a hoce da dodju, koliko ne znam al ne ni previse ni premalo" (poruke od armina) bolje da očekuju naplaćivanje ulaza nego de se neprijatno iznenade ako ih ljudi s ulaza ne prepoznaju kao bajkere ili prijatelje kluba ;D da se za svaki slucaj pojavimo u opremi i sa saobracajnom i vozackom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan da se za svaki slucaj pojavimo u opremi i sa saobracajnom i vozackom mislim da se to odnosilo na organizovane bajkere (iz klubova) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan pa to se bre za ovih jedanaest godina jos nije desilo, tako da sumnjam da ce se i sad desiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan a da ipak ponesemo opremu nikad se nezna ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan na takva desavanja se i ne ide bez boja kluba ( barem ja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lady Liv 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se!pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 16, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan na takva desavanja se i ne ide bez boja kluba ( barem ja ) Podrazumeva se! Samo da se upisem da se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan a ono bar kacigu, cistyo da se ima nasta prisloniti glava, i ETO RESENJA POZDRAV LADY LIV & ANDC SANDOKAN I DOBRO NAM DOSLE , KOD NAS SU BAJKERI BAJKERKE I LJUBITELJI MOTORA UVEK DOBRODOSLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...