Dutchman 114 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan gde ima u beogradu da se kupe trake od azbesta da umotam oko izduvne grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Imas u prodavnici kancerogenih materijala ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bas sam skoro kupovao azbestno platno, jedina prodavnica koja ga je imala je u zemunu i zove se zid&mz evo i sajt http://www.izolacija-zid.com/ fini ljudi, muz i zena, trude se da sve nabave i da bude sve kako treba, video sam da imaju i azbestne trake kao i azbestne rukavice nova fora je i stakleno platno koje je "zdravije" a ima slicna svojstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam u Srbiji je zabranjena trgovina proizvoda koja u sebi imaju azbesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10179 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja zamena a proverena je platno od staklenih vlakana,nadješ nekog ko se bavi time (pravi čamce i sl) i kupiš od njega,a u najgorem slučaju u farbari uzmeš set za reparaciju stakloplastike i iskoristiš samo platno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informaciji , inache ako nekog zanima 50x5mm gurtne kupuje se na meru tj metar , a cena je na kilo i to 1440dinara ... valjda je oko 7metara kila ako sam razumeo dobro sutra idem da kupim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Januar 20, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Javi kako si prosao i daj neku slikicu te trake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Javi kako si prosao i daj neku slikicu te trake... Takodje i mene zanima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I mene,ako je jeftinije od hromiranja usisne grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10179 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Auu...bog te...ja tek sada shvatio da sam pogrešno protumačio pitenje,ja sam mislio na unutrašnjost lonca sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavio sam zato nisam ni komentarisao , imam jedno 30 kila mata u garazi al trazim ono shto mi treba a ne zamenu , za kola dodushe al pre ce motoristi da znaju ... slikacu kad uvijem granu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj i pre nego uvijes da vidimo kako izgleda...! Negde sam video da se ta traka kvasi pre nego se rasteze preko auspuha, ali nisam siguran-proveri pre nego montiras! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mora da se pokvasi poshto je krupno tkanje i nemoze idealno da se umota , a kad se skvasi omeksha kao i svako drugo platno stim da se i malo razvuche , namotash sa jako malim preklopom od 5mm i kad se upali motor tj zagreje grana , osushi se i stegne i bude extra ufalshovano , razumesh , bilo na diskoveriju u jednoj od emisija , a ima i na youtube bice slike za koji dan , ipak cu prvo da galvanizujem granu , shteta da mi protruli poshto je pravljena ... inache prcham o kolima chisto da se razumemo 4u2 i 2u 1 pa nije bash lako sve to uraditi opet a za motor ako mi ostane umotacu na kinezu chisto da mi ne greje nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne zaboravi na temperaturu umotane cevi. Taj sloj azbest/stakla ce sacuvati temp izduvnih gasova, odnosno povecati temp. same cevi u odnosu na temp. cevi bez izolacije, jer ce hladjenje biti slabije. Tako ces dobiti povecanu temp. na delovima cevi gde prestaje izolacija. Verujem da si vec racunao na to, ali da te podsetim ako budes stavljao na motor Inace, koja je temp. cevi auspuha bez izolacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i nazalost posle probne voznje neko je nekog zajebo , al koliko ja znam azbest ne gori .. ovaj bogami gori , posle 10 minuta na 4000obrtaja svetli koliko je uzaren ... znachi katastrofa , dimi se , ushlo mi u kabinu dobro se nisam udavio ... katastrofa , kupljeno kod chike u zemunu gore preporucheno , josh sam napomenuo da je za granu , i chovek mi reche da chesto to kupuju , treba da odem do njega da vidi shta je da mi objasni .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj...pa znaci ovo je "golo go*no"!? Znaci brale, u Srbiji nis' ne mozes da kupis kako valja > Sramota... :( Jel sve izgorelo...? Sta si uradio, jesi li skinuo traku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10179 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jel gorelo tako da se raspalo ili je samo izgorela recimo boja ili nešto što su dodavali pri tkanju ?To znam da treba da se dimi malo pri prvom zagrevanju ali me interesuje u kakvom je sada stanju dali stoji na grani ili se raspada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan dimi se posle svake voznje vozio sam se 4 puta i svaki put chim malo dam gas krene da se dimi , otvorish haubu i vidi se da sija uzareno crveni se ... inache se skorilo onako tvrdo je i ako krenesh da chachkash kruni se i raspada ... elem nisam josh skinuo prvo ocu da idem do radnje da vidi shta mi je prodao ... mislim nije poenta da mi da nov jer sigurno neciu da skidam granu kupujem nove dihtunge itd , ko bre da plati majstora da demontira sve i vraca na mesto , zali boze vremena izgubljenog pare su bachene pa su bachene ... mora da smislim neku drugu zashtitu ... bezveze u principu ... probacu i na motoru mozda je manja temperatura mada chisto sumljam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti da ce cevi vise da se greju sa tom izolacjom. Ti naravno imas otvoreni izduv ili samo neke protocne lonce? Ideja je bila da ubrzas protok gasova kroz auspuh i naravno sacuvas izduvnu granu? Pokusacu da ti nadjem kontakt nekog tehnologa u Mladenovcu koji je pravio po porudzbini te trake/materijale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto si uopste i umotavao granu????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan umotavao granu zato shto mora , treba mi tako , da zashtitim creva koja su jako blizu i nemogu da se postave drugachije , plus ima uticaj na performanse ... uostalom nisam ja to izmislio smislili ljudi pametniji od mene ... a i stavljali su na discoveriju na motore vishe puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi se na motoru duze odrzale s'obzirom da su grane "otkrivene"!? U svakom slucaju ovo "nase" je tesko sr*nje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Grana se umotava da se "ubrza" protok gasova i da se poboljsa sagorevanje. Evo kako se postavlja: http://www.bikernet.com/garage/PageViewer.asp?PageID=750 Ja licno nevolim to umotavanje jer se temperatura grana mnogo povecava, mnogo je bolje uraditi keramicku presvlaku jer ona neuvecava temperaturu grana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan znam lika kome je preteklo trake i prodaje 10-15m za 2500-3000din, ako nije prodao, mislim da je narucio kotur, odradio posao i prodaje visak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10179 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Grana se umotava da se "ubrza" protok gasova i da se poboljsa sagorevanje. E ovo me interesuje ako neko zna da objasni na koji način se to postiže...nisam nigde uspeo da nadjem objašnjenje,možda povećanjem temperature grane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...