sszgo 10 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja imam tu katanu ipon ono, radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan IZgleda cu ipak sipati Motul 5100 15w50,jel sipao ko Ipon katanu iskustva? Kakva su tvoja iskustva sa ovim uljem ?!?!?! Ima li mnogo falsifikata?!?!?! Ja sam ga kupovao ovde u Sapcu u jednoj prodavnici ima na njemu nalepnica mass company ono trebalo bih da je original,ali kod nas je sve moguce sada je u njemu 10w50 i ja sam zadovoljan,sada cu uzeti 15w50 jer za sada samo njega ima na stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pricao o uljima za menjac. Motorna su druga stvar... Znam ,ali kad ste vec pomenuli BMWulje ,nepoznato kod nas mislio sam mozda nekom pomogne... Meni je pomoglo mnogo znaci ipak da pazarim BMW ulje (ako mogu) ili Castrol....a kazes 12e je 1 L ili kako... Sta si sipao u defrencijal i menjac saj 90 ili saj 80 i ako slucajno znas koja je cena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pricao o uljima za menjac. Motorna su druga stvar... Znam ,ali kad ste vec pomenuli BMWulje ,nepoznato kod nas mislio sam mozda nekom pomogne... Meni je pomoglo mnogo znaci ipak da pazarim BMW ulje (ako mogu) ili Castrol....a kazes 12e je 1 L ili kako... Sta si sipao u defrencijal i menjac saj 90 ili saj 80 i ako slucajno znas koja je cena.. Placao sam oko 12e litar motornog BMW ulja ,a u diferencijal sam sipao Liqui molly sintetiku ,ne sjecam se tacno koje i njega sam placao oko 8e litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Danas je iz Louisa stiglo ulje za bembaru pa kad nalijem i probam javljam rezultate .. LOUIS : Castrol Act> evo 4T is a high quality 4-stroke engine oil based on mineral oil, which has been developed for modern motorcycles. Special anti-wear additives to ensure a lasting engine protection during the entire oil change interval. Specially designed for BMW motorcycles http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&grwgr=325&wgr=432&origin=&page=1&typ_id=&artnr_gr=10038360 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ulje ko ulje bolje uzmi obicno a menjaj na 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, promenio sam ulje u Yamahi XJ600 iz '86.-te, po cajgeru je prešla više od 27k,(mislim da je tu malo više km), sipao sam Selenia 20K SAE10w-40 polusintetik, interesuje me Vaše mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano April 26, 2010 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si trebao neko gusce ulje da sipas, vazdusara je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53483.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...