red_alert 16 Napisano Januar 18, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan prodajem farove ,, odlicni za street fight prerade H3 sijalice unutra ,,slike su malo lose slikano telefonom cena je 1800 din moj telefon 063468584 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan koje su snage sijalice u tim farovima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 19, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan H3 sijalica 12v55W inace farovi su precnika 60mm kod stakla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ih koristio, kako sijaju? Jesu li to maglenke, ako se ne varam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan uuuu, nemam ja dovoljno struje na motoru za te farove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kako li rasipaju swetlost??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 19, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ih koristio na mom motoru dok nisam namesto moj far ,,,i ne mogu da se pozalim kako svetle nocu ,,,bolje nego ona sociva sto ima da se nadju ,,,skoro da idu ko neko dugo svetlo bar tako bilo kod mene posto mi akumulator jak 16amper/h...jedno je bilo za kratko ..a kad prebacim na duga povezo sam da svetle oba fara ... .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...