bokilic 6101 Napisano Januar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodajem horexa,do pola sredjenog agrgat sklopljen sredjen ostalo da se namontira klip i glava,ram ispeskaren ofarban,ispolirano gomila delova gomila nije,agregat je inace u super stanju,ostalo je da se jedan tocak iznikluje i sklope zice,da se odradi mala rupa na zadnjem braniku i da se sredi rezervoar,predni branik volan,kasetu za alat,rucke sajle i lancobran nemam,kao ni kilometar sat,gde su,,nemam pojma mozda ih i nadjem,jer u gomili gomili krsa i loma sto moja zena kaze gvozdja i aluminijuma..ko zna gde je,ako nadjem dacu i to naravno,ima i papire,moze i da se prenese,bar je vlasnik bio ziv do pre neki dan motor je 52godiste,....slike govore dalje,cena je za pocetak 1200e,a za kraj........inace motor je bio kompletno ispravan kad sam ga uzeo i poceo restauraciju,a gde se zagubise dve kutije to jest gajbe,,nemam pojma ali ......ako vas nesto zanima pitajte, inace ima sve ostale elemente kao sto je paljenje regler,karburator,ceo agregat,prednju vilu tockove,stop svetlo itd itd,,,idealan je cak i za prepravku,ja ga nebih prodavao ali stigose komunalne takse,porez,socijalno penziono,neke kamate,i tako,,,,,pa ko voli 063697094 i 0637729696,,slike govore vise od reci,sve sto ima je u ok stanju,postoji mogucnost i da ga sklopim upalim nije problem,ali ce tada i cena biti veca, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravi primer za modernu Puzzlu u moto stillu.. Srecno sa prodajom komso. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zbog mnogo poziva i pitanja,da PONOVIM agregat ima sve stotreba da ima i moz da se upali i da radi, i nezanima me ZAMENA samo kes,moze mala korekcija cene... ali me i dalje ne zanimaju skuteri i auti....ni gradjevinski materijal,ni tona srafova,ni ocisceni pilici...sam pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom Boki ;D http://www.youtube.com/watch?v=ZTydoWqjiNg&feature=related Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako ;D ;D ;D ;D sinoc sam dobio ponudu automatik tomosa u 400e,i 300doplate,kaze to ti je to,,,,, dobijao sam crep,u tom iznosu,polovan ili nov nemam pojma, a doduse zvalo je i 10tak ljudi koji bi dosli videli i za kes pazarili,..da negresim dusu ima i postenih i onih koji bi se j....i a da im neudje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 3081 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su cudo... Nego, delove ne bi prodavao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako ;D ;D ;D ;D sinoc sam dobio ponudu automatik tomosa u 400e,i 300doplate,kaze to ti je to,,,,, dobijao sam crep,u tom iznosu,polovan ili nov nemam pojma, a doduse zvalo je i 10tak ljudi koji bi dosli videli i za kes pazarili,..da negresim dusu ima i postenih i onih koji bi se j....i a da im neudje... Sto se bre nisi javio,ja bih uzeo crep :D Nema narod para pe se sve vrti oko kombinacije G. za G. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan u delovima ga nebih prodavao, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slazem sa Stamparom,sklopi ga,inace toliko para nece ti niko dati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stojao on 10god,nek stoji jos 10......... a nema jos mnogo do sklapanja,ljudi su i gore skropocije vise placali.....mogu korekciju cene da napravim..ali jako malo,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Stojao deset godina! A stojaće još deset, MAJSTORE svaka čast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije problem da stoji,ima u garazi i na tavanu aktuelnijih modela..... za 10tak ce vredeti troduplo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zog mnogih poziva da napomenem da bih uz njega dao i prikolicu stajb ts 350 ili tl jebemliga kako bese ,u dobrom stanju naravno uz adekvatnu promenu cene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Februar 4, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ekstra motorce rado bi ga prisvojio ali jbg. nedostatak novcanih jedinica... : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zog mnogih poziva da napomenem da bih uz njega dao i prikolicu stajb ts 350 ili tl jebemliga kako bese ,u dobrom stanju naravno uz adekvatnu promenu cene... Imas li sliku prikolice? Kolko ima kila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 5, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Extra primerak! Kod tebe inače nema dreševa, to svi znamo... ;D Možda neće tako brzo da se proda, ali Boki mislim da ne treba da se brineš, ovo je pravi motor za prave sladokusce. Otići će on kod novog vlasnika koji ga zaslužuje. Daće Bog. U međuvremenu, ako nađeš prostora, a ti mu sklopi još po nešto, ipak ga najbolje poznaješ. Takav će da ode za lepše pare. Za poliranje i ostalu estetiku nek se brine novi vlasnik. Aj slikaj prikolicu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ti si dobijao crep,a ja sam imao ponudu da za neki auto dobijem kosnice sa pcelama! LJudskoj masti nigde kraja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan sve je to trgovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno jos neki dan,,ako se ne proda,,sleduje mu sklapanje,stigao mi i treci u parcicima pa mogu i ovaj da tip top kompletiram ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan lepo ti majstore to sredi i registruj pa ce onda pravi kupac da se pojavi i naravno da ga prodas za doooooobru kintu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...