Koca84 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan moze li ko da mi kaze jel imao iskustva sa vfr,,,i izduvom. Race Exhaust - Ada ...hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao i ima član vlada008, pusti mu pp, verovatno juri cice umesto da bleji po forumu kao pošten svet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Race izduv na mom VFRu..prezadovoljan sam...daj adresu da ti posaljem fotku da vidis kako mocno izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Novembar 12, 2010 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam par VFR-ki sa auspusima iz Ade, i mogu reci da se brutalno cuju, ja na mom imam auspuh neke americke firme "Wrangler" za koju nikad nisam cuo (ili ko zna od cega je plocica) ali cuje se mnooogo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan ne sekiraj se, vfr ne moze lose da se cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Novembar 12, 2010 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ne sekiraj se, vfr ne moze lose da se cuje 200% definitivno tacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Akrapa ! Sasvim pristojan zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...