DraganNS 8197 Napisano Decembar 18, 2017 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gujadin je napisao: PRVO NE ZNAS ME DA BI ME VREDJAO JEL JA ZA NIKOGA NISAM REKAO NAPISAO DA JE GLUP A TI PAMETNI PAZI STA PISES I KOME JEL SA TOBOM NISAM NI PISAO DA BI ME TI NAZVAO GLUPIM I AGRESIVNIM,OK?a sada malim.slovima stvarno ne razumem cemu tolika drama i takvo reagovanje sto sam se iznenadio da stoji neki post od pre deset i vise godina mozda je nekom logicno meni nije jel nije savet za popravku necega vec pitanje za digitalni cajger ali da ne duzim i ne uvredi se opet neki clan bez razloga to je to uzivajte u vasoj maloj druzini jel vidim.da niko i nicije misljenje nije dobro doslo na ovom forumu,i da se zahvalim ljudima koji su mi pomogli oko skidanja blokade sa 2 i 3 brzine a vi ostali sto jedva cekate da ospete uvrede i prozivke nekom.koga nezna te svaka cast,pricate o kulturi aaa haah "Masonska loža, sekta, tolika sujeta, gore nego u zatvoru...." - recimo da je mene ovo uvredilo kao člana ove, prilično tolerantne i dobronamerne, zajednice. Nisam mislio ništa lično - ne poznajem te, ali sam hteo malo da te "pecnem" jer ti ponašanje nije bilo ok (ako sam te uvredio - izvinjavam se). Mislim da si nepotrebno podigao tenziju i napravio dramu, umesto da samo malo "podviješ rep", smiriš ego i napišeš par reči u stilu: jbg, kolege, zaj....o sam se, nisam video da je tema stara deset godina i sl...i tu bi cela polemika stala. To su ti i kolege rekli, što direktno što između redova. Što se mene tiče, neću se dalje nastavljati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...