RadicM 1076 Napisano Mart 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nista od radova danas covek mi nije poslao delove tako da mogu samo ta cekam do ponoedeljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Mart 5, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Imas to na moto berzi pogledaj nesto tipa 1500 do 2000 I po kozna koji put nemam platine nego elektronsko paljenje koje nemam pojma da stelujem http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=54525&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Paljenje-za-Tomose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan radic je iz zeleznika ja sam sa banovog brda ma sta do zemuna mi treba 25 min Lako ćemo se dogovoriti za vožnju samo da nas pogleda lepo vreme. Mogu samo vikendom. Ipak nista od radova danas covek mi nije poslao delove tako da mogu samo ta cekam do ponoedeljka E bedak. Ti se onda skitaj i fataj ribe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj sneg mamicu mu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Bogami sto se tice riba veceras sam upozno jednu i kad sam mislio da je to to ono ispade da ima decka bedak teski ceo dan me prati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma jebes vezu kombinacije su keva ja sam zaljubljenik u motore e sutra mi stize stitnik za volan dobio sam od lika na forumu rboban car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan De ces bolju kombinaciju od dobre ribe i jednog vikenda na motoru i kampovanju heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan De ces bolju kombinaciju od dobre ribe i jednog vikenda na motoru i kampovanju heheh ma ima svoj splav neka fuxa i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ih a putovenje na more sa ribom il mozda do egipta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan da se mi vrnemo na motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Moze al i neku da povedemo sa nama da nam ne bude dosadno dok cekamo odg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Moze al i neku da povedemo sa nama da nam ne bude dosadno dok ceamo odg moze nebi bas nista falilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bogami sto se tice riba veceras sam upozno jednu i kad sam mislio da je to to ono ispade da ima decka bedak teski ceo dan me prati Jbg dešava se, moraš da plivaš dalje... Možda i nije ništa spec. da se mi vrnemo na motore Bolje. Ribe dođu i prođu a ljubav prema dva točka ostaje ... ako je prava. Moze al i neku da povedemo sa nama da nam ne bude dosadno dok cekamo odg Stalno praviti kombinacije - kvantitet rađa kvalitet- kako bi rekao jedan moj ortak. Okačio sam text o mom motoru - DR 350, pogledajte da ne idem u off teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam ponovo sastavio motor sve oprao i izglancao sija se ko nov steta sto cu sutra verovatno u off sad jos par nekih detalja da stavim ali to cu krajem nedelje a slike s akrpljenja saljem cim ih prebacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da vidimo slike? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigo auspuh u ne bas ocekivanom stanju trebace malo vremena da se sredi ocisti i dovede u red ali bice nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan evo momci sto sam tegice nabacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Cemu oni sluze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu oni sluze? kao malo lakes skretanje i jebacki izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan evo i sto sam dobio od rbobana navlaku za volan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni su ti tegici. Dobra ti boja motora. Ja sam davno imao MZ-a slicne boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sa yamahe na tomosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan super izgledaju tegici! Radicu nece ta rezona lepo stojati na tvom motoru,aj je prodaj meni ;D salim se,bice on odlican sa tom rezonom,samo je lepo ocisti.Ako imas jos jedan takav tu sam,kupujem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan hehehova je malo u losem stanju ovaj covek pre men je bas ljudski ubio treba malo i cevi da se isprave stucao ih covek i jos stosta sad sam je malo brenerom greja zasmrdeo sam celu kucu i jos nije dovoljno treba i kompresorom bice tu dobrih nekoliko dana posla da se dovede u red. Neemam drugu tesko ju je naci jedva sam i ovu naso ne bi je ni uzeo da sam imao jos neku kao izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...