Nick Blue 26 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, da li si nešto budžio taj set od T15 ? Koliko km/h misliš da ći da ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se tu ne bih mnogo igrao, nije ni 80 mala brzina za taj motor. Princ koji je daleko masivniji sa mnogo boljim kocnicama pa se oseti da mu ne prijaju vece brzine da ne pricam kako se ponasa tek ovo motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ni nesmem vise,kad se zaletim cima nazad levo desno kao lud jer je puklo 2 zbice jos davno..to se treba staviti novo i izbalansirati.. mislim da sa ovim dobos kocnicama nemoze ni da ga uspori pri 80 bar kad bi imao prednji tocak od e90 sa velikim dobosem..ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 23, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Steta je stevo koristi takav cilindar a ne izvuci mu maximum... Jesu sireni kanali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Steta je stevo koristi takav cilindar a ne izvuci mu maximum... Jesu sireni kanali? Slažem se. Samo sve ostalo ga zeza - klipnjača duža, mašina nema 5 brzina, drugi karburator, auspuh. Sve i da ga zaleti na 120 km/h kako da ga bezbedno zaustavi ? "idealno" nabudžen BT koji stigne do 120 km/h kratko traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan ej cao da li ko od vas vozi novi tomos sm 125f , masina od yamahe je u njega i vele da ima bolje vjesanje nego xt125x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znam da je steta,zato je danas i skinut sa motora.Jedong dana kad budem imao delorto i co2 da napravim rezonu,kad bude bilo para za klipnjacu i za petu brzinu..usput znam koliko ce ta masina da traje.. ;D sa ovim dobosima nema nista od zaustavljanja,samo bt felne sa prednjim diskom,mada i to nije nesto ..al vidim da se trke tako i voze,cak ima dosta trkackih motora sa velikim dobosem..al to je samo za stazu i za nista drugo Kanali su radjeni,mislim da imam na nekom forumu slika..slikacu za koji dan iznutra cilindar da vidis kako je uradjeno ako te zanima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=Pl1B6TcPRnk&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=jbsjfvi8_4g&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=MAFkLYqIbVI&feature=channel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 24, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Davaj slike. A mozes i mere kanala da izvadis da vidimo moze li se nesto iskoristiti na bt cilindru jel nemas ni 5.u brzinu na motoru? Onda ti fale jos dve da bi postigao nesto sa tim cilindrom, msm pored ostalih komponenti koje ti fale ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni 5 brzinu,ni karburator koji mi treba,ni rezonu za to.. ;D slike sutra ako stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, Možda bi ti se više isplatilo da kupiš celog BT-a. Može da se nađe već za 300 EUR. Prodaš APX-a i dodaš još i imaćeš sve što ti sada fali - staviš mu taj tvoj cilinder i možeš na trku Da li vi u NS -u sami pravite tablice sa pokerom 2-ki ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbolje da cepa Qingqija bez dozvole ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hahah,i na Qingqiju su sve dvojke sigurno se vise isplati kupiti celog bt-a,imam dobar ram,felne,disk kocnicu,masinu bi sredio sa ovim cilindrom,oklope..jedno vreme sam se navukao na trke u klasi 50cc al sam ubrzo odustao kad sam video koliko kosta,a da ga tako nafriziraog vozim po ulicama nema sanse,trosice bar 7-8 litara..apx mi je sad savrsen jer mogu proci svuda,cesto sam u sumi,a potrosnju bas volim,oko 2.5 litre normalne voznje ;D na motoru se nece vise nista dirati,mozda jos koja sitnica...jer sklapam auto za sledecu godinu pa mi treba dosta para i za to,radim generalnu i limaruje,farbanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hahah,i na Qingqiju su sve dvojke Šta si to naštancovao tablice za ceo vozni park ? ;D Trke traže dosta para, vremena, šrafljenja. Teško da bi na bilo čemu imao manju potrošnju od APN-ove. Koji auto to spremaš ? To kao da praviš nov ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da,da ;D samo bicikle nisam registrovao spremam keca,mada se razmisljam da uzmem nesto drugo,mozda juga sa 1.3 motorom..pa polako,limarija,sirenje,spustanje,farbanje u metalik crno,ats felne,rollbar,kadice... bice tu jos svega ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izaći ćeš u novinama kada nastane neki prekršaj pod tim brojem Meni lično se više sviđa Yugo kada se budži. Stvar ukusa. Samo i to ti je rupa bez dna - ili hobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan verovatno cu i juga da uzmem,pa radimo dva auta,prvo juga pa onda keca..jer u keca mora drugi motor Ako izadjem u novinama,niko nije nista ni cuo ni video! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 27, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan slike sutra ako stignem Pa dobro bre Stevara gde su slike od "mog" cilindra? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hehe,sutra matori,zaboravio sam da slikam danas,moram i snimak napravit,trazili su mi na drugom forumu. ;D sutra stize jos jedan tomos u garage ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan koji razlog moze da bude sto motor nece da ide pun gas?do pre 3 dana je isao kao lud 60km/h bez problema sad nemoze ni 35km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jesi probao drugu svecicu,ili ocistiti staru? ocisti diznu,mozda je zapelo nesto..mozda se i struja rastelovala .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koji razlog moze da bude sto motor nece da ide pun gas?do pre 3 dana je isao kao lud 60km/h bez problema sad nemoze ni 35km/h A da ga nisi "malo" ubijao pa sad mukica teško diše ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan možda je nešto upalo u filter, za vazduh. a možda si ga stvarno pregrejao pa je otišo klip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan ocistio sam diznu,svecica je nova,a nikad ga nisam pilo na maksimum da se ne pregreje .. misim da je problem kod paljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је неко негде видео у продаји ланце за Томосиће, а да нису неки треш (да не напишем - кинески; јер такве најјефтиније увозе)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...