LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan au nema na buvlji . .. . . sad mogu bacim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima u svakoj prodavnici delova.Mislim da je ta matica ista kao i na zadnjoj osovini za tocak od apena.Tako da ako imas viska osovinu sa maticom ili maticu stavljaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran dal je 22 ili 20,ali bi trebalo da je to to.Probaj od zadnje osovine ako imas,ako nemoze trkni do neke prodavnice delova,u motobajku sigurno imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 21, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Upravo moto bike, poruci sa sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 21, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan JOOOJ ljudi pomagajte ispala mi matica kljuc 22 sitan navoj to nema nigde se nadje jer ima neko to drzi zadnju viljusku !~!!~~!!!!!!! Ili kod strugara piči ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan na apenu na zadnjoj osovini točka nije 22 manja je, ona matica na prednjem lančaniku je 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da nepasuje na apn masinu. nasao sam na nekom forumu sta ljudi uradise sa mokrom krpom i peskom,jos nemogu da verujem,moracu danas da probam ;D http://i1015.photobucket.com/albums/af276/philipsu93/Svasta/P7070039.jpg Stevo sve je to pisanje uz vetar,jer jednom kad probije rdja gotovo je,ti mu tako samo skines rdju ali ubrzo opet pordja jos vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam da skindam tockove pa da felne prefarbam ali neznam u koju boju a da to izgleda lepo.Mozda da kupim hrom sprej pa da prefarbam ove felne sa njim. sad vidim da sam zezno.Na osovini je 19 a i na vilama je 19 ali na apenu.Na ctxu je veca onda.Mozes uzeti i tu maticu za prednji lancanik,ona je za kljuc 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan pa stevo imas viska a i strugar mi negine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel si pogeldao u onoj prodavnici tomosovih delova kod bajlonove pijace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam viska,bas sam pre par dana isao da uzmem jednu za zadnje vile od apena jer je stara jako losa. Mora da ima u prodavnici,samo ih nazovi i pitaj,pogledaj u katalogu dal imaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan zna neko gde mozda mogu da nabavim prednju masku i far od derbi sende ? (da nije jako skupo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan sta niko nije online ili niko nezna gde moze da se nabavi jeftino? inace masku od derbi sende i far zelim da stavim na atx-a da vidim kako ce da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 25, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan sta niko nije online ili niko nezna gde moze da se nabavi jeftino? inace masku od derbi sende i far zelim da stavim na atx-a da vidim kako ce da izgleda Probaj kod ovoga ;D http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=68906&trazi=1&ur=1&model=0&tip=senda&m=--Oprema-i-delovi-Senda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ga prodao je sve delove samo mu ovo ostalo -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan polako napredujem sa desetim tomosom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel013 0 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrsac-Pavlis Prijavi odgovor kao problematičan MOj APN 4 ima 42 klip... Ide 73 km/h a trosi ko da ide 140 . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas 5 onda je mozda ok ali ja sa 5-om apn-ovim cilintrom 39.5 i apn karbom idem 75. Jako bitna stvar je paljenje i ja sam iamo problem nije hteo preko 60 dok nisam pomerio paljenje da rainje pali od tad ide mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci dosad si imao kasno paljenje ;D apen sa 42 klipom je zakon,samo steta sto trosi toliko al bar ide i uzbrdo,nizbrdo,kad duva vetar..ima snage da vuces balvane sa njim naravno masina radi kao traktor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan I traje par nedelja ako i toliko izvuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan traje i celu godinu da ga cepas,busi,probaj,vidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas 5 onda je mozda ok ali ja sa 5-om apn-ovim cilintrom 39.5 i apn karbom idem 75. Jako bitna stvar je paljenje i ja sam iamo problem nije hteo preko 60 dok nisam pomerio paljenje da rainje pali od tad ide mnogo bolje. Imao 38 ili 42 ista je krajnja brzina,samo sto na usponu 42,pravi malu decu 38-osmici. A i dzabe i dobro pljenje,bez dobrog karba(pogotovo na bt-u,mi smo to resavali ugradjivanjem karba od freze 506,jeste da nije mogao da se usteluje da radi na leru ali je zato kidao kako ide,ali i kako trosi ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan I traje par nedelja ako i toliko izvuce Sto ti rece steva,traje sezonu bez problema i to cepanja,ja licno nikad nisam na bt-ima imao klip manji od 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel013 0 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrsac-Pavlis Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas busen karburator APN moze da bude brzi od bilo cega ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...