Gorancha 49 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Zorge,tesko!!!Toliko ima zutih stvari da se prosto ne moze verovati...Ako si finansijski sposoban da propratis proces,trazi neki ex Yu servis (ma kako se zvao sada),uvek se nadje neko ko je u "dok se imalo,ostavljalo se"' fazonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Jul 4, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Zorge trenutno su najbolji Favorit ( CZ ) neznatno su skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi da neverujete cacko ja ctxa nes malo budzio i ide na tocak na gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam bio na pecanju na Deliblatskom jezeru. Prolazio neki lik na CTX-u. Zaustavim ga, pogledah mašinu i on mi dao da se provozam. Ponovo sam vozio motor iz mladosti. Bio sam srećan kao kuče u liftu. Mašina mu je slabija - treba da se hilznuje cilinder. Ali uživanje ostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan dodji do mene da vidis kako vuce moja drtina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan dodji do mene da vidis kako vuce moja drtina Mene moja drtina samo vozila kroz njivu kad sam je vozio pre 20 godina hahhahahahah.......ostalo mi je u secanju da su mi lancanici i lanac kratko trajali..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan kad ih stelujes ko ja svake nedelje traju samo me mrzi ga perem da znaju ljudi cemu sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja se ponovio ;D probavam chopera najzanimljiviji deo na motoru,ima jedno 2kile masti kompletno se sredjuje,masina,ram... na apx-u sam nabavio novu gumu i nastelovao struju kako treba cilindar bi mogao sutra da poslikam vise,,Phenom je poludeo od cekanja ;D evo i snimka kopanja sa gumom ..malo proklizaju lamele..al dobro je to http://www.youtube.com/watch?v=Ub0CiTM-gv4 sutra cu da uploadujem jos jedan snimak ;D snimak sa standard gumom http://www.youtube.com/watch?v=jbsjfvi8_4g&feature=related bio sam i na moto skupu u begecu sa njim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si dao za ono cudo 20e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan malo vise jer ima papire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dodji do mene da vidis kako vuce moja drtina Prihvatam poziv Luka. Pošalji info na pp. ja se ponovio ;D Čestitam ! Neka je sa srećom. Šta si sada naumio ? Jedan Cross a drugi Chopper ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala ;D mozda tako a mozda ga samo sklopim i prodam da zaradim nesto..videcemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hvala ;D mozda tako a mozda ga samo sklopim i prodam da zaradim nesto..videcemo ;D Hoćeš da PROFITIRAŠ ?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dada danas sastavljen jutros,nastelovan i otisao ;D pre farbanja struja se nije vide od masti ;D onda malo zezanja,drugar navalio da sklapamo trkalicu ;D umro sam dok nisam skinuo svo ono djubre.. nova radilica,lezaji,semerinzi,dihtunzi... posle farbanja rame i nazalost nemam sliku motora sa masinom kad sam kompletno sredio jer je sve to odradjeno u žurbi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 7, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze pitanje, koliko se cene APN4 u jako dobrom stanju? Konkretno, nudi mi covek APN4 u zamenu za Ficu kog cenim 300e. Potrebno je zameniti lamelu u skorije vreme, prva farba. Da li se lako prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka:skini mu 50 i iscupaj mu ruku prilikom sklapanja posla!!!Ilil proceni situaciju,pa cekaj...Da cena u kesu bude 0k0 200... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 7, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ne jurim ja tog Tomosa vec mi je bitno da prodam auto, nista, cekam dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ne jurim ja tog Tomosa vec mi je bitno da prodam auto, nista, cekam dalje Ne treba ni čekati previše - ostaće ti mlada kod kuće. Teška vremena - daj šta daš. APN u principu uvek može da se nekako proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 7, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Sacekacu jos par dana pa cu videti koje mi je najbolje resenje. Ne bas iskusan drugar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan E jaka stvar iživljavati se na 20 godina starom BT-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj tog apn-ca cela generaln aje 50e i mozes da g aprodas za 400e ili da ga ostavis da se vozas do prodavnice i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta kazete na ovo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 13, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Tema je očišćena od prepucavanja i može da se nastavi. Napomena: Ovo je, koliko sam razumeo, tema namenjena ljubiteljima Tomosa, tako da oni koji to nisu bi trebalo da je zaobiđu. Jako je ružno kvariti temu nekome ko voli nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da prodam jednu djuntu,nema mesta u garazi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57971.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Vozio E-90 od 78-e godine...odlično me služio a 81-e sam ga malo modifikovao(skeniraću sliku)...sportski korman,DelOrto 20 mm,Sito rezonantni auspuh,nazad Metzeler 3.00...itd.,stvarno se lepo navozao...imao sam i Kros Juniora ali mi je bio slabačak(posle E90 nijedan nije dovoljno jak)...Seniora nisam nikad uspeo da se dočepam-bili su jako retki i skupi papreno!Šteta što nije zaživeo model od 175 ccm(video ga na sajmu-prototip) bio bi ''mrak''!! E... E90...Naj za svoje vreme...Navijeno sokocalo,ali mu kratak rok exploatacije bio...Mada,i danas se vozi jedan primerak,a vlasnik ima 60+... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...