steva 3 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mozda i zalutam jednom onamo,mada neverujem,dolazim kad polozim za A ;D Lep a35,samo steta sto je cilindar od a3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan Koliko moze da izvuce neznam koliko moze da izvuce ) merio sam sa ujnom ona je bila na skuteru i isla jedva 40 km/h a ja sam samo proleteo pored nje sad koliko sam isao nznm preko 45-50 )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stevo kojii je to tvoj quinqu stavi sliku ja ocu neki da uzmem :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam rastavio prednju vilu pa me zanima da li mozda znas koliko ulja ide u lju posto je moje iscurelo pre nego sto sam stigo da ga izmerim I dali mozda zans koliko duboko treba da ide opruga na ono nepomicnom delu viel sam video jeadan deo sa an kom prolazi poprecno jedan kao eksercic i kako da nabijem do kraja oprugi uvek mi fali malo pa mi je jedan kraj duzi od drugog i tocvak stoji nakrivo malo u stranu. Pomagajte ljudi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano April 13, 2010 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije trebalo da otvoris stap na gornjem delu i da izvuces oprugu na gore? Onda lepo mozes da skines "cizmu" i da promenis semering ako treba. Ili ako je kriv stap da ga izvuces iz trokuta i da ga ispravis. Isto i kad sklapas-treba prvo da sastavis donji deo,pa tek onda da sipas ulje,ubacis oprugu i da stavis cepove. Sumnjam sa je ta viljuska nesto posebno komplikovana za rastavljanje. Ako nije nista krivo,sve vratis kako je bilo i vozi dalje. I da li si otvarao i drugi stap? Moze da se desi da je jedna opruga popustila i da zato jedan stap radi krace. Treba da otvoris oba stapa i da uporedis opruge. Ako su dobre,ako nista nije krivo,sve vrati kako je bilo i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je quinqu ja sam odlucio uzecu ovog decka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sachs x road 125 10 kw ok je trosi samo 3 l lep za grdad bogami i za off dja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Lep motoric nema sta samo nije za put mnogo si izlozen vetru i max brzina je 110km/h za grad dusu dao a za off ne bih isprobavao sa livenim felnama ako oces off menja ih istavi zicane Injega sam razmisljao da uzmem ali on je nastao od sach xjc 125 tipicna trkalica ovde je samo zamenjen oklop sve ostalo je isto A sto se tice Vila danas rasturam drugi deo danas rasklapam pa cu vudeti sta je posredi pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jesi namestio vile? opruge se nemogu izvuci na gore,vade se tek kad se skine cizma ili kako se vec zove donji deo stapa ja sam ulje u drugarove odprilike sipao,pa proverio koliko je tvrdo,i mene zanima koliko tacno ide ulja u njih..koliko ide u menjac od apena,2 ili 2,5 dl? evo ja se ponovio danas,platio sam ih u delovima,malo su duze od ctx-ovih vila ,sire i dosta deblje,kad se ispolira bice odlicno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 15, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Za vikle cekam delove sad su skroz rasklopljene proste su da prostije ne moze kad ih bume slapao opisacu taj proces a za menjac ide oko 300ml do 450ml vidi sa onim stapom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta kazete kako bi mz tocak sa diskom legao na ovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos i vec amortizere pa je komplet. Danas smo se luka i ja vozili do Avale i nazad ukupno predjeno oko +50km +30km sto sam se ja vozo po kraju. Voznja je bila ekstra krivine ko porucene a bice i slika kad kolega stigne da ih postavi njegov fotoaparat. Jedini problem nisam mogao da stavim motor na nogaru kad ga stavim curi ulje na onom semeringu na lancaniku pa sam skoro morao da nosim parking ciglu + prepunio sam vilu pa jad sam stao imao sam sta i videti ceo volan nize od maske uprljan od ulja cak se slilo i do karburatiro i na motor... Sva sreca pa nemam brzinomer jer bi se preturio kad bi znao koliko prelazim dnevno ponekad i do 100km prosecno 50km a najcnje je vise predjem po kraju nego po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan treba samo pare da nabavim i da idem po 2 amorta od atx-a,stelujuca... ;D jedva cekam da vidim slike,jer bilo off-a ili ste vozali po betonu? ;D koliko si sipao ulja u vile? moje atx-ove su cini mi se mekane pa bi treba sipati unutra jos a mozda i semeringde zameniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Gde nabavljas amortizere i jel su novi. A za ulje sam se malo zeznuo sipao sam oko 100ml a treba 60ml pa sad izbacuje i preliva gore al rade odlicno uz to sam zamenio opruge koje su 220din komad. A sto se voznje tice 90% asfalt a onih 10% off-a je bilo nesto slabo jer kolaga nema off gume pa smo brzo odustali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan amortizere sam nasao kod drugara iz novog sada polovne,prodaje oba za 20 evra,nisam proveravao ali se nadam da nije prodao vac novih za bt ima,sad neznam dal ih ima i za atx-a...za bt su bili 1300,tako da oba izadju 30 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ))) ali bilo super samo sto mi se plastika sjebala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cekamo slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta kazete kako bi mz tocak sa diskom legao na ovo ;D prvo stavi veći zadnji točak, biće ružno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ce i napred ici 18 ako nadjem sa diskom,nema sanse da nazad stavljam veci..mnogo posla a nakraju ce ispasti skroz bezveze,mora drugi lancanik,vece vile...najbolje kad su oba 18 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stevo jos samo vecu masinu da stavis . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mozda ctx-ovu,ova mi je sasvim dosta,moze i off a moze i asfalt jer je prenos nesto srednje,ima dobar starat a ni krajnja nije losa .. a kad mi se bas off-a uzmem malo 200 kubika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan necu komentarisem samo pogledajte (((((((((((((((( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=53515.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 19, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam rastavio prednju vilu pa me zanima da li mozda znas koliko ulja ide u lju posto je moje iscurelo pre nego sto sam stigo da ga izmerim Да су "Марцокијеви" штапови, рекао бих ти да у сваки иде 130 мл, али ово што си растурао не знам чије је. Него, момци, да вас питам: је л' ко зна за неку добро снабдевену продавницу за "Томосе" која би могло да има и пињон и прстен за километар-сат? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan TE vile su imas ih na buvljaku coverk prodaje sve delove za tomos tamo sam nabavio kojekakva cuda moze da naruci sat ti treba nbg buvljak dal 8-10 red nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...