LukaJovanovic 221 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan daj bre de je ovaj radic idemo vozimo cross negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan odmara malo ;D ja za sutra planiram,a vi ako idete,slike obavezno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stavljam sutra nove plocice za disk nznm dal cu da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim..nema cekanja ;D http://www.youtube.com/watch?v=3zqHrZFcE08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Para usi ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan traktorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hehehh ma nevalja ova kamera,sminjio sam rezoluciju da bi mogao da uploadam sto brze...vidim da nisam trebao ;D malopre sam pomerio plocu ulevo za 2,3 mm.Ide mnogo bolje,bolji je i start a mnogo lepse i povlaci u 2-3 ;D zamenio ulje u menjacu,ostalo pola deci ulja unutra,dole nije curelo,verovatno od gore po brdima i skakaonicama,voznja na zadnjaka i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta je ovo spavaju motori? ;D evo ja danas malo vozao,dosao kuci,rasturio i vidim da se lamela raspala verovatno od lagane voznje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni 3 godine i ko zna koliko pre traje jedno kvacilo,a motor je uvek pun gas. Ili ga maltretiras bespotrebno na kvacilu,ili nem pojma kako to uspevas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan maltretirao sam ga po šumi,blatu,nema gde nisam isao..verovatno zato. Jedna solja mi je pukla davno,tacnije obe su pukle,mrzelo me da rasturam pa sam stavio jednu staru,imam viska po radionici.Verovatno ni ona nije bila neka,nisam puno zagledao samo je ubacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene posle duzeg odustva. Sutra bi trebao da stigne motor pa ce biti vozanja. Inace terao sam ga na popravku koja me je kostala... ali sta ces kad ne pitas za cenu nego na kraju placas svoje greske. Sve u svemu niko mi nije verovao da mi je motor pokvaren a na kraju se ispostavilo da je klip na trenutak zaribao da su mi otisli oba lezajai na klipnjacii lezajevi na radilici. Jeste da sam mogao da ga teram jos neko vreme ali je bilo pitanje kad ce da stane. I bilo bi sve u redu da nisam motor jedva dotero kuci pa sam morao dabnas da ga ponovo oteram da ga pogleda jer je lose sklopio menjac pa nije mogao u nizu brzinu. Ubacim ga a on iskoci sam ne pitajte kako sam dosao do kuci sve misleci da je do kvaila jer je hvatalo visko. Sve u svemu sad je na njemu L klip samo jos da otpusim auspuh i posle kraceg razradjivanja od 250km ima da bude... Svaki dan ceo dan da nadoknadim ovo sedenje i cekanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stevo,ne vidim ja tu nikakve prave sume i terene,ne odmices se od dunava? Dodji kod mene jednom da vidis sta je suma,blizu glavice sam ja. Onim putem pored skole milicije,4 kilometra,samo pravo... Ili ti je daleko to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan radicu sledeci veekend idemo na avalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jos pitas to se odrazumeva samo da ga razradim pa ce da bude. Nego nije los majstor nego su mu ruke skupe a sto se tice delova sve ukupno me je izaslo 3000din a to sto je lose namestio jbg desava se a ja nisam probao jedan krug po kraju nego odma krenuo kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su te skupe ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam doterao motor radi ko sat sve je ispravljeno. A sto se ruku tice sramota me da kazem koliko sam ispao konj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan KADA CEMO VOZIMO ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kad oces dogovoricemo se za sledeci viken onaj posle skole sutra i preksutra je kisa a i ako ne bude razradjujem ga p aen bi da ti pravim teret sa mojih 30km/h kad ga razradim ici ce 50-60. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci za tog lika osim da ga posteno isprepadas u mracnom skokaku sa stanglom Inace slike su ekstra budis mi zelju da na raspustu dodejm sa kolegom LukaJovanovic u tvoj kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan bice samo skola da se zavrsi naravno i tomos da zavrsim budzenju nikad kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu sad fali ja sam mog sredio sto se tice agregata sad prednju i zadnju vilu treba da servisiram pre nego sto se skrljam negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma evo bas sad menjam sve sajle tecnosti plocice i paknove sesoza za mene poci je za nekih 2 3 sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ulje je cudo juce na iskap ispraznio rezervoar od onoe stare mesavine stavio ono crveno ulje sad pali ko lud. Sputim sauh par puta drndem ono cudo za ubrizgavanje benzina i rukom moze da se upali radi ravnomerno ne gasi se nema vise muckanja tresenja i tururanja pred polazak i sve to hladan i prvo paljenje A o kompresiji da ne pricam treb ada se stisne da okrene kurbla bas onakva kakve treba da bude i zvuk se vratio u normalu prava zoljica jos par sitnica i sezona je otvorena pa mogu krenuti na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da vam se svidjaju slike ;D sta bi sta rezonom neide na atx-a ipak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jos ce da se vidi ali slaba vajda. Sta bi za tvog CTX-a jel otiso u delove i imali koji visak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...