mikica80 0 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde ima da se kupi rol bar kod nas da ne moram da ga uvozim iz inostranstva. ako je bitno treba mi za afriku twin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u moto land-u da li imaju kappa jer je cena skoro istao kao kada ti ih neko pravi, mislim da je bila negde oko 6700 za TA a 70e su pravljeni, a za afriku ne verujem da je nesto visa cena, imas na temi od tranalpu tacnije detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde ima da se kupi rol bar kod nas da ne moram da ga uvozim iz inostranstva. ako je bitno treba mi za afriku twin. Javi se Scubi ili Aci-PN sa foruma - prave odlicne crashbarove za polovinu cene "firmiranog". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pokusavam da ih nadjem na forumu al neide je moze neki njihov fon kontakt moze na pp, sto kaze drakce tenkjuu,inace zanima me roll bar za kle-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde ima da se kupi rol bar kod nas da ne moram da ga uvozim iz inostranstva. ako je bitno treba mi za afriku twin. Javi se Scubi ili Aci-PN sa foruma - prave odlicne crashbarove za polovinu cene "firmiranog". pa nisam siguran da je bas upola cene, posto isto kostaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam siguran da je bas upola cene, posto isto kostaju Ja gledah po Touratechu, Louisu, SW-Motech i jos nekim sajtovima i ne nadjoh nista ispod 120-140e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan koštaju kolko i kappini ali sam npr. ja mnogo zadovoljniji pravljenim by. Scuba koji su (na nesreću) neki isprobali i pokazali su se kao odlični... plus ti givijevi-kappini osim stu su slabiji imaju cudne završetke okrenute ka npr. dekli motora što mi se uopšte nije dopalo... jebe## ako mi sačuva plastike od 100€ a napravi štetu na motoru od 800€... Znači mož vako a mož i onako, ko god namerava da kupi najbolje da protrči po forumu i vidi iz normalne priče kakvi su ljudima utisci i preseče sam. Ja samo mogu da se pohvalim da sam dobi kompliment od nekog Čeha koji je našao slike mog motora na bikerpicsu da imam najlepši rollbar za XTZ koji je video pa sam morao da mu šaljem slike da to malo bolje vidi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam siguran da je bas upola cene, posto isto kostaju Ja gledah po Touratechu, Louisu, SW-Motech i jos nekim sajtovima i ne nadjoh nista ispod 120-140e. a zar nije jednostavnije okrenuti telefon radnje u BG i pitati, za givi je trion a za kappa je motoland sto mora da se gleda samo u inostranstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ali da bih dobio te telefone, opet moram na Internet, pa kad sam vec tu... Sem toga, imam neku averziju prema domacim prodavnicama i x1.5 cenama u odnosu na inostranstvo. Sigurno da ima izuzetaka, ali nemam volje da istrazujem sve da bih ih nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan nekoliko kliktanja misa i malo kucanja po tastaturi i dodjes do sajta a samim tim i do telefona a ja imam lepa iskustva sa domacim zastupnicima, bar sa moto land-om evo telefona pa neka covek pozove i pita sve lepo trion, zastupnik givi http://www.trionmotors.com/trion.php?strana=kontakt moto land, zastupnik kappa http://www.motoland.rs/ odma u vrhu imaju telefoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...