patak 108 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki K7 1000, streetfight, Italijanske tablice, može da se carini, cena 2500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi nesto poznat ovaj blatobran. ;D Nego, jel ima motor heblove da moze da se vrati u prvobitan polozaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Heblove imam JA! ;D Сори за оф Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi nesto poznat ovaj blatobran. ;D Nego, jel ima motor heblove da moze da se vrati u prvobitan polozaj? Ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nesto vise o motoru, koliko je presao, da li je padao i ostalo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nevjerujem da na nakon 18 sati ovo nije prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan od koj motor ti je far??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 15, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ovo je odlicna ponuda!! jos da imam para da registrujem to cudo, bez razmisljanja bih ga pazario! ... srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan od koj motor ti je far??? Far je univerzalni, kupljen u LOUISU za oko 70e ako se dobro secam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan cagiva mito + 500 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e jesi optimista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pitanje je zasto je motor tako jeftin ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan stranac, nema plastike, far i mozda jos par sitnica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan far i plastike preko su do max 500 eura, ne vidim da jos nesto fali, tabla izgleda je tu (mada i ovako mu nist ane fali kao streetfight) carina i porez koliko mogu da budu, opet je ultra jeftino za k7 1000 ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam motor je prodat pre desetak dana.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ajde da pravimo kombinaciju za dukatia ako te zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...