matijak 265 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi vizir za RD07A. Originalni je napukao od zime ili ga je neko od komsija klepio. Svejedno, zvao sam jucer Ivana koji pravi vizire i rekao mi je da nema nacina da se ta napuklina popravi ili zalepi... Ne bih pravio vizir kod Ivana ili nekog drugog domaceg majstora posto sam vec imao jedan takav i mislim da je materijal kojim oni raspolazu previse tanak za afrikin vizir koji je dosta velik. Dakle, trazim fabricki vizir, original ili aftermarket - svejedno. Idealno bi bilo ako je nekome ostao vizir viska posle ugradnje MRA Touring Vario i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 13, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Нађи лика са фоума, Александра му је ник... Нудио је некад на поклон оригинал са његове... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Njegova je za RD04. Nisu iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan MRA Touring Vario za RD07 je oko 120 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan MRA Touring Vario za RD07 je oko 120 eur. Mnogo brate za parce plastike... treba mi neki polovnjak, samo da je citav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo brate za parce plastike... treba mi neki polovnjak, samo da je citav. Mozda taj tvoj ipak moze da se slepi (aceton ili hloroform) ako je od pleksija. Off: proverio tvoje podatke o lagerima za RD07- OK su. Andjelko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan MRA Touring Vario za RD07 je oko 120 eur. Mnogo brate za parce plastike... treba mi neki polovnjak, samo da je citav. MRA radi i jeftiniji orginalni vizir za sve motore.Pogledaj na www.mra.de imas slike i cene,mogu se naruciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pravio vizire kod Ivana i neizgleda mi bas da je tanko..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Januar 14, 2010 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, ostao mi je jos od prve afrike, a ja sam pravio poviseni kod Ivana i tako sam je i prodao. Ako se nisi snasao u medjuvremenu, dobijas ga od mene onako, uz Afriku, za srecu. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Jasminko!!! Hvala!!! Zovem te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...