gogav69 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ODLICAN agregat,kompled BARAKUDA 4u 1,rawna alu guwernala,pancir crewa,dobre gume wlasnik...... swa obawestenja:062 82 55 775 goran velika plana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan slike,cena,godište??????????' ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A DA, CENA 2550 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan OPS,I OWO SAM ZABORAVIO. 94 JE GODISTE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan EWO KAZITE SAD DA LI WREDI OWAKO NESTO IMATI?WIDI SE DA JE ODLICNA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dex,ne bi da je menjam za R,jedino neki jeftiniji dizel i pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan o nje imam i komplet grane i 2 topa u odlicnom stanju,komplet 250 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dexter,ne bi zamenu,ja sam trenutno u becu i vec sam gledao neke motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan promena broja telefona za ovaj motor u sledecih 10-15 dana +4368120322552 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogav69 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A DA ,KOMPLET IZDUV SA GRANAMA JE BARAKUDA A OVI EXTRA SU FABRICKI I U SUPER STANJU ;) :-* :-* :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...