shomysss 7 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan kao sto glasi naslov trazim motor do 50 kubika ali sam u dilemi pa trazim pomoc......nasao sam xt50q kinez za male pare to je inace coper ......ekstra kopija ali me zanima da li se isplati kupovati.....?ne razumem se bas u te kineze nisu mi nesto pouzdani ali mi treba jos necije misljenje....pomozite milim vas.....unapred svima hvala....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti odg. Koliko para,toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan SAlu na stranu..Ako je motor u dobrom stanju,i cena ti odgovara-uzmi..Mada nekolicina na forumu podrzava motore kineske produkcije,tj.ima reci hvale... Nadam se da nisam nikog uvredio. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan pa to jeste upravu si uvek je tako.....koliko das toliko ce da sluzi......ali hvala na odg.....pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Aprilia classic. To je choper od 50 kubika koji je super. Vozio sam ga par puta i nije los jer je to aprilijin agregat a ne neki kinez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Aprilia classic. To je choper od 50 kubika koji je super. Vozio sam ga par puta i nije los jer je to aprilijin agregat a ne neki kinez. I moj prijedlog takodje. Em fino izgleda em, koliko sam vidio, i ide odlicno. Evo je: http://www.bikez.com/motorcycles/aprilia_classic_50_2002.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2t masina. Razvija oko 75 na sat sto je suoer za 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da hoćeš da izbegneš polaganje za A kategoriju, ali dobro razmisli jer će ti 50cc biti i malo i sporo. Ne mislim samo ne krajnju brzinu, nego i na povlačenje. Po meni je četvorotaktnih 125cc pravi izbor za ulazak u moto svet, ali to je već duga tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan pa to mi je najveci problem da imam a kategoriju znao bih sta bi......ali ovako....videcu jos...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan aprilija je skroz ok vozio sam ali je cena malo jaca........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kinroada i neces se pokajati Simpatican mali motor, vozi ga par ljudi sa foruma i zadovoljni su . Nema se tu sta kvariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kinroada i neces se pokajati Simpatican mali motor, vozi ga par ljudi sa foruma i zadovoljni su . Nema se tu sta kvariti. A iduce godin, polazi za A, pa se vozi kao covek... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan taj sam i video i sasvim je ok.....ali sledece godine polazem za A sigurno......i onda uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 13, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam apriliu classic 50 oko godinu dana. Extra motorić i izgleda mnogo robusnije no što jeste. Ima 5 brzina, vodeno hlađenje, disk napred, malo troši i skroz dobro ide. Cena je malo jača ali ćeš moći i da je prodaš za "pristojne" pare za godinu-dve za razliku od kineza koji se prodaje po sistemu shit (motor) za shit (kintu) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam apriliu classic 50 oko godinu dana. Extra motorić i izgleda mnogo robusnije no što jeste. Ima 5 brzina, vodeno hlađenje, disk napred, malo troši i skroz dobro ide. Cena je malo jača ali ćeš moći i da je prodaš za "pristojne" pare za godinu-dve za razliku od kineza koji se prodaje po sistemu shit (motor) za shit (kintu) ;D Kome ti shit motor... ;D ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46401.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...