K_A_W_A 946 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je bio sinoc u NS u NS Time klubu? Utisci? Moj licni utisak je da sam ocekivao mnogo vise od Culeta (predstavnika Kawasakia i hundai-a za Vojvodinu), ali sta je tu je. Samo dva, tri modela Ali je bilo zgodno sto su se okupili svi ljubitelji motora na jednom mestu i sto je bila fina atmosfera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Februar 18, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koje su motore predstavili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Versys i ZR-X 1200 R Ovaj drugi, mi se nikako nesvidja. Kao neka restajling varijanta onog sa pocetka 80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Februar 18, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Imas slika nekih ? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imas slika nekih ? :roll: Nemam, jer nisam slikao, ali ima slika na netu tih modela. http://www.motonline.com/img_repository/VX6M0056.jpg http://www.dks.si/html_motorji/sp/06ZR1200A_LIM_RF.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 18, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A zasto su promovisali ZRX1200R kad tog modela nema u katalogu za 2007. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan matori ili ti i ja nismo bili na istom mestu ili si se ti prešao bio ti je tamo vn 900 c, versys i zrx, a zanimljivo je to da kle 500 sa carinom i pdv košta 4800 eura i to je jako jeftino, po meni bar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto su promovisali ZRX1200R kad tog modela nema u katalogu za 2007. ? Stvarno neznam. Ali je bio tamo parkiran. Pocetak je bio zakazan za 20h, a ja sam dosao oko 20:10h sa svojom lepsom polovinom. Do 21:20 nista. Niko se nije obratio i ja sam popio pice i polako napustio mesto. Nisam mogao dugo da ostanem. Za kasnije neznam sta se desavalo. Video sam na bini opremu za neku svirku, pa predpostavljam da je bilo i zive svirke kasnije. Ako je jos neko bio (duze od mene) neka da svoj komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan matori ili ti i ja nismo bili na istom mestu ili si se ti prešao bio ti je tamo vn 900 c' date=' versys i zrx, a zanimljivo je to da kle 500 sa carinom i pdv košta 4800 eura i to je jako jeftino, po meni bar...[/quote'] Druze moj, upravu si, moja greska. Da, cene su stvarno prihvatljive. Drugar je uzeo prosle godine tog KLE za istu cenu (4800) i jos je dobio kofer gratis. Po meni je trebao biti neki stand sa prodajom kapa, majica, kosulja itd. Ja bih uzeo nesto od toga. Mozda da su stavili neki video-projektor gde bi se pustali testovi novih modela. Ili ni njega nisam video :-k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A zasto su promovisali ZRX1200R kad tog modela nema u katalogu za 2007. ? Mislim da sam ga video u katalogu za 2006, inaèe je retro model, pa godine nisu bitne. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan A zasto su promovisali ZRX1200R kad tog modela nema u katalogu za 2007. ? Mislim da sam ga video u katalogu za 2006' date=' inaèe je retro model, pa godine nisu bitne. najzli[/quote'] U pravi si, retro totalni. Inace od Culeta sam cuo da je taj motor razgrabljen potpuno, i da se na isti u Evropi ceka 6 meseci pa cak do godinu dana. Taj koji je bio na prezentacije je kupio on sebi licno. Ako su lagali mene - i ja lazem vas. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan ZR-X 1200 R mi se jako dopada... i mislim da se vec prodaje dve-tri godine, tj. nije tako svez model :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 18, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ZR-X 1200 R mi se jako dopada... i mislim da se vec prodaje dve-tri godine' date=' tj. nije tako svez model :roll:[/quote'] proizvodi se od 1997. kao ZRX1100 , a od 2002. do 2006. kao ZRX1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Februar 18, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ZR-X 1200 R mi se jako dopada... i mislim da se vec prodaje dve-tri godine' date=' tj. nije tako svez model :roll:[/quote'] Meni se extra svidja ovaj model bas je brutalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ruzzan ..ali pravi mushki!!! :skuter: vozio bi ga bez ikakvog problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan I meni jako svida. Samo ja stavio bi i turbo, da ima dosta kakao :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...