Bogdan91BG 28 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan hm...predivan majski dan, i zasto ga ne iskoristiti dok sam se jos budio i protezao, gledao sam u garazu gde je odavno budan moj ljubimac (kymco grand dink 50cc) i zove me da se vozimo, i reko sto da ne.. odem do prodavnice, kupim novine, dorucak, vodu i tako to...i krenem ja polako iz Zemuna, stanem na OMV da natocim malo beembemea i nastavim dalje batajnickim drumom, preko batajnice, pazove i jedne i druge, indjije i posto je dalje put bio jako los uprkos voznji od 40ak km/h skrenem negde levo, pitam coveka kako tim putem do Fruske gore i kaze-tako i tako... nastavim ja, fantastican put po mom ukusu, mali, nema drugog saobracaja, spor, mislim da sam 2-3 automobila sreo do Fruske gore i tako naidjem na manastir Krusedol, tu napravim malu pauzu, i produzim...odatle vec krece malo tezi put u smislu uspona i tako to jer sam ipak imao samo 4,6ks ali je ambijent bio super, ona stara sela, pogled... i tako ja polako stigao do nacionalnog parka popeh se do tornja, malo se prtosetao po sumi, odmorio masinu, i otisao do spomenika i restorana, tu popio sok, doruckovao, procitao novine, slikao tamo vamo i krenuo nazad, nisam se nesto puno zadrzao jer sam hteo da se vozim mada sam sadda izabrao drugo put da bi bilo zanimljivije preko Iriga, Rume...usput ima mnogo lepih mesta, pogledas levo raaaavno i zeleno polje, pogledas desno zeleno i raaavno i drvo na sred livade a sela su, sve kuce su duz glavne ulice, tj. puta, i u centru crkva i prodavnica, sva su kao preslikana... imao sam jednu interesantnu situaciju kada sam isao preko pruznog prelaza, posto sam isao polako jer je bio jako lose uradjen, dok sam prelazio, rampa je pocela da se spusta :)i kao u filmu, u zadnjem trenutku dao sam gas, spustio glavu i provukao se ...i, kad sam se konacno vratio kuci, presao sam 174,4km za 4h lagane voznje u kojoj sam kao nikad uzivao tako da planiram da leto 2010 idem do babe i dede u makedoniju u Djevdjeliju prosle godine nisam mogao jer sam bio maloletan pa bi mi granica pravila problem iako sam isplanirao rutu i ceo put, ali to ostaje za sada, mnogi mi kazu da sam lud i slicne stvari, ali to mene ne pogadja ni malo...50cc pa sta... ja znam moj motor, i on zna mene, i kako smo se do sada druzili, znam da me on nikada nece izdati pozdrav svima koji su imali strpljena da procitaju moju pricu takodje se ugledam na naseg kolegu koji je isao na more sa Vitalytijem...i ovom prilikom ga pozdravljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Lepo si se provozao i "napunio baterije" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan91BG 28 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan hehehe pa...da jeste da sam bio umoran posle, ali ustvari jesam napunio baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I jasam juče obišao krug od Blokova preko Surčina pa na Vojku i Staru Pazovu...napunio baterije i sad sam miran nekoliko dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 11, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan I jasam juče obišao krug od Blokova preko Surčina pa na Vojku i Staru Pazovu...napunio baterije i sad sam miran nekoliko dana Da nisam bio u voznji,zamerio bih Vam sto se niste javili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17679 Napisano Januar 11, 2010 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jasam juče obišao krug od Blokova preko Surčina pa na Vojku i Staru Pazovu...napunio baterije i sad sam miran nekoliko dana Komsija, cudo da se nismo sreli Skoro ista ruta, verovatno slicno vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam oko 11h Izvinjavam se na offovanju ovog putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zigor 0 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put u Makedoniju, ja sam davnoooo išao u Mađarsku sa APN 6, jeste sve ravno ali inostranstvo je inostranstvo ;D a zapanjene carinike je uvek interesantno videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je majstore i hvala na pozdravu !!!! Makedonija je izazov, a FG je bila samo lagani trening !!! Obavezno javi kada krenes da te ispratimo ! Ne bi uopste bilo lose da otkacis sajlu sa uljne pumpe, izvadis je i pogledas kakvi su zubi na osovini i ako mozes osvetli u rupu da vidis kakvi su zubi na pužu koji je na radilici. To je 10 minuta posla. Pozdrav majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast sledci put nazovi kad budes negde hteo da ides ja sam uvek spreman za takve izlete na prolece planiram da odem do Bele Mrkve, Novog Sada , Zrenjenina , mozda do fruske gore i vecinu moto skupova u precniku od 60-100km tako da ako ima nekih zainteresovanih 50-ica za takve poduhvate jevite se uvek je lepse putovati u drustvu nego sam. A retki su ljudi koji se osmele na takve stvari sa malim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...