Jump to content

Moto Zajednica

Podesavanje ler gasa na Keeway i jos par pitanja....

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Zdravo svima i hvala unapred na odgovorima...

Imam Keeway RY8 SP 50cm3...

Dakle u pitanju je keeway sa fabrickim sportskim auspuhom. Poprilicno sam zadovoljan njim ali osecam da mora da se ispodesavaju razne stvari posto prosli vlasnik ga nije vodio ni na kakve servise. Motor je 2008. god i presao je 3800km.

1. Gde je na njemu podesavanje ler gasa i da li mogu to da uradim sam?

2. Gde bi sve mogao da ima blokadu sobzirom da je Keeway u pitanju. Ide 45 km/h max. Neki kazu CDI,neki auspuh, neki na karbu...

3. Koliko god da trazim ne mogu da andjem gde je svecica, ispod sedista, sa prednje strane mu se menja ulje, iza sipa benzin, ali nigde nema svecice...

Posto sam noob, a nista nije na ovom keewayu kao na ostalim kao sto je matrix ili f-act,(zamalo da polomim sediste i bravicu okrecuci kljuc u levo cekajuci da se sediste podigne, kad ono sa strane pored sedista ima mala bravica za kljuc koja ga otkljucava) treba mi mala pomoc...

Pozz,

bane

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Ler gas mozes na karburatoru,on je ispod sedista,a mozes i da podesavas sajlu gasa,imas mali sraf ispod rucice za gas.

Ja sam na matrixu imao nekoliko blokada:auspuh,rolnice,cdi (nisam siguran) i jos jedna-dve.

Svecica ti je skroz dole ispod,moras da se podvuces pod pod..otprilike ispod posude gde sipas ulje..

• U prolazu, 2 postova

Hvala, u pravu si bio za svecicu. Nalazi se tacno ispod ulja.  ::)

Ne znam nista o podesavanju karburatora, zato bolje da ga i ne cackam osim ako  mozes da mi vizualno opises koji sraf treba da odvrnem ili dotegnem.

Dugo nije paljen,tako da je na prvu voznju bio malo trom, dam gas a on povuce sekundu kasnije. Sad je sve bolje i bolje, ali mislim da mora da se dotegne malo u celini.

Koje rolnice bih mogao da mu stavim da ga malo olaksam pri startu? Sta je standard?

U sustini bih voleo da sam sam svoj majstor i da nekako udjem u stos da mu bar osnovne stvari znam podesiti. Ali ovo vreme mi ne da da se odvazim... ako ima neko neke manuele i edukativno-informativne prirode ili tekstove neka mi javi...

Pzzz

bane

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja