Blackbite 7 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna moze li kod nas negde da se nabavi BA20D sijalica u halogenoj verziji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj ovde koliko znam oni salju i aksom, vlasnik se zove rasa i ako mozda nema na sajtu pitaj telefonom. http://www.farel.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako nesto trazio za moj motor, i nisam uspeo da nadjem.Tako da ako nabavis, javi ovde ako nije problem... Na mom motoru sam resio donekle problem kad sam stavio Bosh-ovu obicnu sijalicu, koje su mnogo bolje od onih kinekih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nedavno je bila spominjana famozna tezga na OTC pa ako tamo nema onda potraži oko pežojca i baotiana ko valja pošto koriste a ako ne, naloži Majkija, ovaj, Popsyja i još par, lakše se dobaci (naravno i jeftinije) pakovanje nego komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm... mogli bi.... jel ta halogenka troši mnogo više u odnosu na standardnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koja , mislim da je ova 35/35w, tako da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim grlom su iste jacine sijalice, jedina razlika je sto je halogena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 35/35w, zaboravio sam da napisem, potrosnja je ista, ali halogena daje mnogo vise svetlosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim grlom su iste jacine sijalice, jedina razlika je sto je halogena... jok, halogene su ili 25/25W ili 35/35W (vidi se razlika) a klasičnog oblika, podosta ima tipova, npr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A mislio sam iste jacine kao sto je sad na motoru... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jao ja bih jednu ovu traktorsku od 45w ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...