taric 6 Napisano Januar 10, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je drugar izlupao motor Kawasaki KLX650! Podigao na zadnji,malo preterao...Hvala Bogu nije mu nista,samo se ugruvao! E sad polomljene su zadnja desna plastika,rep,puklo je deklo menjaca i odvaljen auspuh(REMUS) kojeg mi je naj zalije! Zna li neko gde bih mogao da nadjem ove plastike??Hvala unapred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 10, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je drugar izlupao motor Kawasaki KLX650! Podigao na zadnji,malo preterao...Hvala Bogu nije mu nista,samo se ugruvao! E sad polomljene su zadnja desna plastika,rep,puklo je deklo menjaca i odvaljen auspuh(REMUS) kojeg mi je naj zalije! Zna li neko gde bih mogao da nadjem ove plastike??Hvala unapred!!! Bas ti je drugar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Trazi na moto-berzi, zovi te sto prodaju delove, ima ih sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan -Slawko brate MOTO SAKI 063/83-59-740 nalazi se u trsteniku ima sve i svašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klx 650 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063/636-156 sa moto berze je dat oglas pise da ima delova za klx-a!! pitaj mozda ima to sto ti treba!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...