termogedzo 57 Napisano Januar 9, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sem cilindara i klipova pasuje na TDM 850 3VD (stariji model). Dakle na prodaju sledeće stavke: glava (kompletna), desni dekl (lamele, federi, korpa), dekl pumpe za ulje, pumpa za vodu, poklopac ventila, cilindar 750, klipovi 750, menjač. Svi delovi su radili u kompletu, dok mašinu nisam izvadio iz rama. Radilica i jedna klipnjača mora na obradu, ako se dobro sećam jedan ležaj je bio za zamenu. Mašina je bila u mojoj bivšoj ST, u koju sam ugradio mašinu od TDMa. Neke delove sam sigurno ispustio iz vida. Ako je neko zainteresovan, sve delove mogu slikati. Što se cena tiče, dajem za najnižu moguću cenu koja se može pronaći za dati deo na www.bike-teile.de Ponude i pitanja na: termogedzo@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan mozda imas grane auspuha za tdm ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...