Jump to content

Moto Zajednica

honda cbr 1000 rr

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 227 postova

Lepo se mi ovde naizvinjavasmo, kao kulturni "gradjani" (to smo po zakonu)!

Aj' sad polako, pise i gore kod tebe, ali da te podsetim:

"nabavlja je iz spaca"  (odakle...?)

"kako su menjali i kod koga, ne znam"  (Ovde sam samo stavio zapetu koja nedostaje)

"i ne mogu o tome"  (Bas si najebo, vidi se da ti je nesto tesko!)

Jel' ti to zuris da seres ili sta?

A ja ti trazio samo bilo kakvu adresu, telefon nekog ko je stradao, bilo sta sto upucuje na poreklo ulja!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 299 postova

jbg rekao mi je da je ulje kupio u loznici (iskreno nisam zapamtio kod koga) ali znam da od iste osobe uzima ulje za svaki svoj motor kao i za ovaj od kako ga je kupio...pitacu ga tacno od koga je

"ovaj sto sam menja i nabavlja je iz spaca" mislio sam na osobu koja sama sebi nabavlja ulje i sama menja (k4 je upitanju)

ne zurim nigde nego mi muka da pisem vise jer ispada kao da pljujem po motul ulju,naprotiv.samo kazem da je rizicno kupiti ga kod nasih prodavaca...prosle sezone sam sebi kupio 4 pakovanja po litar 5100 motula i kada sam poceo da sipam tri su bila jedne boje (braon) a cetvrta boza neke cudno zelenkaste,ne zelena kao 300v nego neka glpa zelena...

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Lepo se mi ovde naizvinjavasmo, kao kulturni "gradjani" (to smo po zakonu)!

Aj' sad polako, pise i gore kod tebe, ali da te podsetim:

"nabavlja je iz spaca"  (odakle...?)

"kako su menjali i kod koga, ne znam"  (Ovde sam samo stavio zapetu koja nedostaje)

"i ne mogu o tome"  (Bas si najebo, vidi se da ti je nesto tesko!)

Jel' ti to zuris da seres ili sta?

A ja ti trazio samo bilo kakvu adresu, telefon nekog ko je stradao, bilo sta sto upucuje na poreklo ulja!

druze a sto se ti uzbudjujes oko motula kao da si generalni zastupnik za srbiju...ako jesi onda te razumem ali ako nisi onda stvarno ne shvatam toliku nervozu...da ima falsa ima...i to mnogo vise nego originala...ja sam bio svedok kad covek kupi 4l motula 300v i od te 4 dve su iste boje a dve totalno razlicite boje...znaci to je samo boja a tek o karakteristikama ko zna sta bi moglo da se napise kad bi neko ispitao.

donmarkoni,

Ne ispada da pljujes po Motulu, jer nije tema Motul nego FALSIFIKAT! Ovako si, bez tacno utvrdjenog porekla tog (ili tih) falsifikata i bez imenovanja i zigosanja prodavca te robe na ovom mestu (forumu), proglasio ceo Sabac sa okolinom carstvom prevare, falsifikata i privrednog kriminala! A to, ako se slazes, nije lepo!

I nemoj da ti bude "muka da pises vise", nego pisi manje, sasvim malo, i ono sto treba!

A od koristi bi bilo da saznamo:

- ili ko je prodavac loseg ulja (pa da se od njega informisemo ko mu je uvalio, jer nema sanse da ga falsifikuje sam)

- ili telefon nekog ciji je motor zaribao, pa da se raspitamo.

I GDE SI TO TACNO VIDEO TA TRI OTVORENA SUZUKIJA I TA DVA OTVORENA KAWASAKIJA  KOJI SU ZARIBALI? - ovo ti je tek vrlo jednostavno, ti si to video!

donmarkoni,

Ne ispada da pljujes po Motulu, jer nije tema Motul nego FALSIFIKAT! Ovako si, bez tacno utvrdjenog porekla tog (ili tih) falsifikata i ez imenovanja i zigosanja prodavca te robe na ovom mestu (forumu), proglasio ceo Sabac sa okolinom carstvom prevare, falsifikata i privrednog kriminala! A to, ako se slazes, nije lepo!

I nemoj da ti bude "muka da pises vise", nego pisi manje, sasvim malo, i ono sto treba!

A od koristi bi bilo da saznamo:

- ili ko je prodavac loseg ulja (pa da se od njega informisemo ko mu je uvalio, jer nema sanse da ga falsifikuje sam)

- ili telefon nekog ciji je motor zaribao, pa da se raspitamo.

I GDE SI TO TACNO VIDEO TA TRI OTVORENA SUZUKIJA I TA DVA OTVORENA KAWASAKIJA  KOJI SU ZARIBALI? - ovo ti je tek vrlo jednostavno, ti si to video!

ako bolje pogledas videces da nigde ne pise da je ulje kupljeno u spacu...ulje je uzeto u loznici,covek ciji je motor je iz sapca...k4 1000 u sapcu (drug iz kluba) sta je potrebno vise da pisem?ako hoces broj telefona njegov i broj majstora koji je ustanovi kvar pusti mi pp i dacu ti.za razlicite boje u bocama to je bilo moje licno iskustvo....ne razumem sto bilo kome od vas trebaju te informacije kad postoje nadlezne sluzbe,inspekcija i institut koji su za to vec i angazovani,ulje je poslato na analizu tako da ne vidim razlog za vasu zabrinutos...nije teme o falsifikatima ili ne nego koje covek ulje da sipa.ja sam samo dao svoj predlog i razloge zbog cega sam se odlucio za to a onda je neko poceo raspravu i prepirku...

Pa, imas i pravo, mozda i bolje na pp.

(Ali svrha svega nije ni rasprava ni prepirka nego dobijanje informacija koje nas stite od falsifikata)

Pa, imas i pravo, mozda i bolje na pp.

(Ali svrha svega nije ni rasprava ni prepirka nego dobijanje informacija koje nas stite od falsifikata)

postoje institucije zaduzene da stitie od falsifikata ali....kao sto vidis ubise se od vrsenja posla.da naplate kaznu za gluposti to umeju,da okrpe rupe i da vode brigu o gradjanima to ne umeju...za to ih boli ....uvo :)

• Svrati ponekad, 296 postova

kad sam presao na motul, prvi koji sma uyeo bio je 300v, uzeo od Darka Todorovica, 4 lit za 6.300 din.

Motor je isao perfektno. Bez crnog dima, bez trokiranja koje sam pominjao u drugoj temi.

E sad sam nasao motul sae5200 po ceni od 650 din/lit. nisam hteo ni da pokusam. U motoru mi je ponovo motul 300v

ali ovog puta, kao sto se moze primetiti, nisam impresioniran. Pa me zanima, gde je taj KDM i eventualna cena iPON-ovog

ulja?

A inace, koliko vidim tema je honda cbr 1000 rr, a ne falsifikat.

pozz

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Yamaha thundercat 98

a sta je sa mass company, ja tamo oduvek kupujem motul i sva su iste boje, mirisa i ukusa u prevodu nije bilo nikakvih problema. Ne verujem da bi oni tek tako zavaljivali neko djubre???!!!

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

Sta ce onaj iz na primer Sente, Leskovca, Novog Pazara.... Da dodje u u Beograd u Mass Comp. da kupi ulje? Bas bi ga jeftino kostala ta nabavka. :)

• Svrati ponekad, 296 postova

Sta ce onaj iz na primer Sente, Leskovca, Novog Pazara.... Da dodje u u Beograd u Mass Comp. da kupi ulje? Bas bi ga jeftino kostala ta nabavka. :)

Pa ima dilere blize sebi, samo da se ne zajebe pa da uzme fals. :-\

• Svrati ponekad, 180 postova

Pa ima dilere blize sebi, samo da se ne zajebe pa da uzme fals. :-\

u kovinu ima diler koji prodaje motul bas od mass-a! ja od njih uzimam 300v i do sada nisam imao problema ,3 zamene ulja su prosle ili ti vise 18 000km! tako da verovatno ima u svim vecim gradovima!

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

Posto mi je u hondi motol 300v kupljen u mass companyu,predhodni vlasnik je sipao pre 5 000 km,kupicu i ja motul u mass-u pa cemo videti kako se ponasa...Ako je neko daleko od Bg-a mislim da moze bez problema da naruci iz Mass-a da mu posalju City expresom oko 300din je transport...Bilo bi lepo da svako ko je imao lose iskustvo sa kupovinom  ulja napise gde ga je kupio da bi zasitili jedni druge.Pre honde sam vozio suzuki k3-10000 i mogu vam reci da sam malo razocaran kako ide honda...

• Svrati ponekad, 180 postova

Posto mi je u hondi motol 300v kupljen u mass companyu,predhodni vlasnik je sipao pre 5 000 km,kupicu i ja motul u mass-u pa cemo videti kako se ponasa...Ako je neko daleko od Bg-a mislim da moze bez problema da naruci iz Mass-a da mu posalju City expresom oko 300din je transport...Bilo bi lepo da svako ko je imao lose iskustvo sa kupovinom  ulja napise gde ga je kupio da bi zasitili jedni druge.Pre honde sam vozio suzuki k3-10000 i mogu vam reci da sam malo razocaran kako ide honda...

ihhh... poredis suzuki i hondu kako idu! jos ako je 1000rr iz 2004 ili 2005 onda nema sta da se tu prica! a reci koji se motor lakse i lepse vozi? :)

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Yamaha thundercat 98

Meni majstor kod koga odrzavam uvek savetuje motul, uglavnom uzimam pakovanja od 4L u mass-u...nego agregati hoce da crknu i od izivljavanja, tockiranja i ostalih stvari a ne od ulja.

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

Nema  sta honda ima najbolji polozaj sedenja i najpovoznija je...moja je malo duza od tvoje sto joj daje dodatnu stabilnost ,tvoja je bas za

stunt.prava street masinica...ali veruj mi nije brutalna kao k-1000 sva je mirna tacna imam osecaj kao da vozim 600 cm2...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja