Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha FZS 600 Fazer 2000god

Recommended Posts

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007

Da li je neko probao na FZS600 da stavi zadnju gumu 180/55-17? Fabrička je 160/60-17. Da li se razlika sa KN i bez KN filtera toliko primećuje? Hoću da stavim far od MT-03? Šta mislite o tome? Kako bi izgledalo? Da li stavljati sintetičko ulje ili polu? Gde voziti na servis?

Pozdrav, Dražen

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

Da li je neko probao na FZS600 da stavi zadnju gumu 180/55-17? Fabrička je 160/60-17. Da li se razlika sa KN i bez KN filtera toliko primećuje? Hoću da stavim far od MT-03? Šta mislite o tome? Kako bi izgledalo? Da li stavljati sintetičko ulje ili polu? Gde voziti na servis?

Pozdrav, Dražen

za felnu vidi na nekom forumu specijalizovanom za svoj model motora...a KN batali ako vec neces stavljati i vece dizne i auspuff... a sto se tice fara, to je stvar tvog ukusa  ;) ja mislim da bi islo skroz lepo ... servis ako se sastoji od menjanja ulja, svecica i filtera mozes i sam da uradis bez po muke i zadrzis koju hiljadu za voznje kasnije...

• Drug član, 810 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8

gumu ostavi fabricku za 180 je potrebna felna od 5.5 cola,a tvoja je 5. col je 2.54mm.kn ti neznaci nista osetno bez vecih dizni i topa.

ulje sipaj polu sinteticko i uljni filter i nediraj nista.ventili se steluju svakih 36000km .a za svaki problem imamo RAKIC servis Pecinci

pitaj brata Saleta.pozz. inace fazer je sposoban za sestocifrene kilometre kad se  normalno vozi.pozz

jedini motor kojeg mi je zao sto sam prodao. :'(

Mata16v mi je rekao da ako je felna od 5 cola da može da se stavi guma 180 ali prvi njegov savet je bio da to ne radim. OK, kn otpisujem, servis pravac Rakić. Gde može štelovanje ventila da se odradi? Danas sam saznao da u Guevari nema dotični far tako da ću morati neki drugi da tražim a baš sam na fz6 forumu video kako lepo stoji taj far :(

Mata16v mi je rekao da ako je felna od 5 cola da može da se stavi guma 180 ali prvi njegov savet je bio da to ne radim. OK, kn otpisujem, servis pravac Rakić. Gde može štelovanje ventila da se odradi? Danas sam saznao da u Guevari nema dotični far tako da ću morati neki drugi da tražim a baš sam na fz6 forumu video kako lepo stoji taj far :(

ma ventile moze bilo kaoji majstor da ti uradi...a far sa novog FZ6-a, a ?? po meni je lepsi nego sa MT-a...a i bolje gledaj da nadjes nekoga ko moze sa ebay-a da ti ga kupi..ovde ces original platiti i boga i oca  ;)

FZ6n far nigde nisam pronašao, dok za FZ6s može da se pronađe. MT03 sam pronašao po ceni od 100e. Za te pare nema ništa drugo da se kupi. Ako neko ima neki dobar predlog bilo bi super. Mada ne bi išao na neku streetfight foru kao što je ova ili ova jer to su mi i skinuli sa motora. Mada moram priznati da mi je ova prva super. Pazi kako bi mu legla

4inchduals_new.jpg

ih,ako je za 100 evra onda bez razmisljanja da kupis...hmmm, mozda da se cujes sa Nucleus-om i vidis da li bi mogli da napravite neku masku??

• Drug član, 810 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8

FZ6n far nigde nisam pronašao, dok za FZ6s može da se pronađe. MT03 sam pronašao po ceni od 100e. Za te pare nema ništa drugo da se kupi. Ako neko ima neki dobar predlog bilo bi super. Mada ne bi išao na neku streetfight foru kao što je ova ili ova jer to su mi i skinuli sa motora. Mada moram priznati da mi je ova prva super. Pazi kako bi mu legla

4inchduals_new.jpg

ovo je sv 650 03> 8)

ih,ako je za 100 evra onda bez razmisljanja da kupis...hmmm, mozda da se cujes sa Nucleus-om i vidis da li bi mogli da napravite neku masku??

99e plus dostava. Nucleus? Idem da jurim po forumu da vidim ko je on. Hvala na pomoći.

gumu ostavi fabricku za 180 je potrebna felna od 5.5 cola,a tvoja je 5. col je 2.54mm.kn ti neznaci nista osetno bez vecih dizni i topa.

ulje sipaj polu sinteticko i uljni filter i nediraj nista.ventili se steluju svakih 36000km .a za svaki problem imamo RAKIC servis Pecinci

pitaj brata Saleta.pozz. inace fazer je sposoban za sestocifrene kilometre kad se  normalno vozi.pozz

jedini motor kojeg mi je zao sto sam prodao. :'(

Kum mi kaže da je pogledao kod mene na felni i da piše da je 4 cola. Da li je to moguće? Da nije pogrešio? Jesi li siguran da je na FZS600 5 cola felna?

p.s. Moraš priznati da ovaj SV super izgleda...

Nigde ne mogu da pronađem za FZS600, imaju samo informacije o FZ6 kod koga piše da su povećane na 3,5 prednja i 5,5 zadnja ali ne piše sa koje veličine su povećane na tu. Po meni je mnogo malo 4 tako da je idanijel sigurno u pravu što znači da bi trebalo da može da se stavi 180ka na njega po matinom savetu ali možda je pametnije da i tu poslušam danijela.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja