stefan_h8me 0 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju kawasaki zzr 600 '95god ! carinjen nije registrovan ! udajen servis skoro i posle toga nije vozen ! moze zamena za apriliju rs 125 ccm 2007-2008 god uz moju doplatu ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Aj napiši koja je cena, eventualno kilometražu i neki kontakt telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti poruku ako zelis jos neku inforamciju slobodno pitaj ili ako si zainterosovan pozovi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka informacija u vezi motora i cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ....'95.god.?????? ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena je 2000e ali !! sad je uradjen servis manji ! Uradjen je novi auspuh ! Motor ali je farban ! nije padano sa njime ! ako te zanima jos nesto ti pitaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da nije padano? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja ga vozim !!! Da je padana osetilo bi se na viljusci a i videlo bi se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako znas da je '95. godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan a koliko ide na sat? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ga vozio do 210-220 mozda moze i jos ne znam nisam probao ! nije 95 krajem 94 decembra tako pise u papirima kad je carinjen !!! ja stvarno ne znam jer nisam skidao maske da gledam ;D ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor moze biti 1991 ili 1992 godiste najmladje zato sto se samo te dve godine pravio ovakav model, ostalo zakljucite sami. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor moze biti 1991 ili 1992 godiste najmladje zato sto se samo te dve godine pravio ovakav model, ostalo zakljucite sami. Hvala Brko! ..i ja tako mislim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sutra cu skinuti masku bas da pogledam ! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan TECHNICAL SPECIFICATION Model ID Manufacturer (Make) Kawasaki Model Name ZZR 600 Year 1995 Category(class) Sport-touring Engine Engine Capacity (Displacement) 599 ccm (36.55 cubic inches) Engine Type inline, 4 cylinders Stroke 4 Valves per Cylinder 4 Starter System Electronic Powertrain Gearbox 6 speed Chassis/Suspension/Brakes Front Brakes Dual disc Rear Brakes Single disc Dimensions Seat Height 780 mm (30.71 inches) Dry Weight 195 kg (430 lb) Performance Max Power 100.00 HP (73.0 kW) at 11500 RPM Max Torque 62.80 Nm (46.18 ft*lbs) at 9500 RPM Power/Weight Ratio 0.46 Hp/Kg Top Speed - Acceleration (dart, speedup) time 0-100 km/h 3.9 seconds 0-60 mph 3.7 seconds 1/4 mile - 60 to 140 km/h, highest gear Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, gornji post nam jasno govori da postoji i zzr 600 koji je '95 godiste Doduse, to ne moze biti ovaj o kome se radi u oglasu, al nema veze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Raci ;D ! u svakom slucaju skinucu da pogledam jer me bas zanima da vidim! ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj sta ste napali coveka. motor je carinjen, i prilikom carinjenja je preko veze podmladjen malo i to je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan daj sta ste napali coveka. motor je carinjen, i prilikom carinjenja je preko veze podmladjen malo i to je to... cek..cek...malo! Pa sad onda po tom i de i normalno i manja cena??? logicno valjda .....posto jelte hmm...ustanovili smo ovde da je motor takav kakav je. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to je njegovo oce li negod da zajebe il nece... ovde nikog nije uspeo jer se razumu ljudi koliko toliko. tako da niko ne moze da ti uvali muda za bubrege a da ti to ne skontas. tako da ima nekog ko ce nasesti pa ce da uzme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...