Jump to content

Moto Zajednica

Ukidanje brojeva motora u saobraćajnim dozvolama?

Recommended Posts

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: sta na'vatam

@Alex1974

Odes u AMSS i pitas sta da radis jer ti se br. motora/sasije polako izjeda i uskoro nece biti vidljiv, moguce je da ce moci da ti sacine zapisnik (to mora da uradi sudski vestak) pa sa tim da ukucas ponovo isti br. motora ...standardno izdavanje PUS-a (novi broj motora/sasije) je negde oko 10.000 dinara ili 100 evrona

Pa koji otpad ima fiskalnu kasu, koji je otpad prijavljen, obisao sam ih mnogoooo i saradjujem sa par i nijedan nema tu opciju naci jos neke novost u buducnosti zakona sve lepse do lepseg, Srbijo obozavam te iako pisem sa mukom

Svaki otpad ima fiskalnu kasu ili jednostavnije MORA da je ima i kakve veze fiskalna kasa i racun imaju sa poreklom vozila? Ja sam ranije kupovao vojna vozila (prakticno same sasije AR55, ili Lade Nive ) i na otpadu su mi davali propratnu dokumentaciju ( o poreklu vozila) sa kojom kasnije po osposobljavanju vozila ides na atest (ako si menjao nesto, drugi agregat ili oblik/namenu karoserije) pri Teh. Fakultetu Novi Sad, zatim na teh. pregled pa u SUP na registraciju....

Usput bilo koje vozilo mozes i sam da napravis (i onda nemas fiskalni racun jer ga sam sebi kao privatnom licu ne mozes izdati, je l'..) i opet mozes da registrujes takvo vozilo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja