miskomi 178 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte-potrebna mi je fluorescentna nalepnica za hondu cbr 600 '95god.to je kraj nalepnice na bocnim stranama.Slike nemogu da stavim iz nekog meni neznanog razloga ali mogu da posaljem meylom ako ima ko zainteresovan da mi izadje u susret! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo sta ti fali. Kazi AAAAAAAAAAAAa.... ;D ;D ;D serbduck@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Imas na oglasniku goveka koji radi sve nalepnice. Ako tu ne nadjes idi na oglase Moto Asocijacije Srbije, tamo ces naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...