Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kratka voznjica do Kragujevca da Koma ususka tormo za zimski san ;D (a onda na bemveeju nazad, jer za bemvee ne postoji sezona ) ;D ;D ;D Koma organizuje kafu u svom rodnom gradu ! napad na rakiju ;D oprali ktemce i spakovali pa nazad ;D a onda pljusak ko u sred leta pa smo morali da zabodemo kafanu... i za malo da docekamo 2010 tamo ;D ;D ;D dva geyovana na F8samsto (izvinjavam se gey populaciji na BJB ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas vozio motor! Ja sam danas vozio motor! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas vozio motor! Ja sam danas vozio motor! ;D jeeeel ! ;D a slika ?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slikao onaj debeli što vozi neki BMW, samo nema ga nigde...sprema sofru za goste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 31, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio,al` nisam smeo da slikam,pokis`o bi mi fon Nice drive,Mika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio,al` nisam smeo da slikam,pokis`o bi mi fon Nice drive,Mika... i meni pa je palo feniranje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan BRRRRRRRRAVO... Fotke ehtra...naročito prirode. Jel' to sa nekim filterom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRRRRRRRRAVO... Fotke ehtra...narčiito prirode. Jel' to sa nekim filterom? malo chackanja u Adobe Lightroom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pitaću učenike u informatičkom odeljenju... pozz... i sretna 2010-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 31, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pitaću učenike u informatičkom odeljenju... pozz... i sretna 2010-a http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4629 ;D e da ! Srecna... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1450 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A bre Mikko placa li tebe Koma za ove slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 1, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A bre Mikko placa li tebe Koma za ove slike? beemvee je uvek morao da pomaze mladjeg batu ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Spavaš li ti Miko sometime? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 1, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Spavaš li ti Miko sometime? ;D pih ! mlados, ludos... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Фотографије су одличне! Е, да... малопре паркирах моторче! Срећна нова! Све најбоље и најлепше, уз пуууно безбедних 'километери!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 1, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mikko , jel ste na naplatnu stali da ne pokisnete ili ste nesto placali ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 1, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mikko , jel ste na naplatnu stali da ne pokisnete ili ste nesto placali ? ;D xaxaa.... to su se slikali za temu oko (ne)naplacivanja putarine na naplatnim rampama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sve najbolje u ovoj godini, da ima zdravlja i para a lako cemo onda naci srecu ;D Evo jos par slikica Malo krenulo da rosi napolju.. Milina unutra... Mika uziva... Naterase nas zenturace da zurimo za Bg :'( Mali f800 fin moped, iskreo mi se svideo, nesto izmedju AfriceTwin i ozbiljnog motora ;D ;D ;D Stigosmo u BG ko u ladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A bre Mikko placa li tebe Koma za ove slike? Cutiiii molim te, nemoj mu davati ideje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, kako se pokazalo BMW odelo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 1, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko , jel ste na naplatnu stali da ne pokisnete ili ste nesto placali ? ;D Znas da smo fini momci, uredno placamo ;D Mikko, kako se pokazalo BMW odelo? Pokazuje je se skoro 3g, (leto-zima...) i za sada nemam zamerke jedino... me nesto zulja ono RP 3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pokazuje je se skoro 3g, (leto-zima...) i za sada nemam zamerke jedino... me nesto zulja ono RP 3 ;D Ma znam ja da ga dugo imas, zanimalo me kako se ponasalo po jakoj kisi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 1, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pokazuje je se skoro 3g, (leto-zima...) i za sada nemam zamerke jedino... me nesto zulja ono RP 3 ;D Ma znam ja da ga dugo imas, zanimalo me kako se ponasalo po jakoj kisi? ;D Spoljni sloj se nakvasi ali voda ne prolazi (malo oteza ;D ;D ;D) ! suvo, toplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 1, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan e da zaboravih ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...