Sinclair 453 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u temi u kojoj niko ne voli da se nadje! Kratak opis "peha": Vozim preko dušanovačkog mosta, prolazim semafor na zeleno i idem pravo u pravcu Kruševačke. Iz suprotnog pravca vidim automobil koji ima nameru da skrene levo ali usporava, usputno mu trubnem sirenom, da me slučajno ne previdi. Automobil staje, ja nastavljam. Na pet metara od njega on daje gas da skrene levo, ja kočnicu i cim kormanom u desno...pravac asfalt! Suma sumarum: Polomljen vizir i migavac koji ne radi i oguljeno koleno. Oprema je odradila svoje. Imao sam Wintex jaknu sa protektorima (a razmišljao sam možda da ih skinem pre par dana), i Blytz čizme (koje inače ne nosim stalno, ali mi je jutros na polasku na posao vreme mirisalo na padavine). Jedino sam pantalone imao neke kineske termo kupljene na buvljaku (odlična zaštita od hladnoće, ali nemaju protektore ) Tip iz auta je priznao da je kriv, da je krenuo da me seče, ali kad sam mu tražio pare za vizir rekao je otprilike... Pa nismo se ni pipnuli, nisam ja kriv što ti jurcaš. Ja sam stao, mogao sam samo da odem... Tu negde je došlo do prekida filma i zamolio sam ga da ode, jer je to bila najpametnija stvar u tom trenutku...sve ostalo bi bilo mnogo manje pametno i mnogo nasilnije... Zaista bih voleo da ovaj moj bar bude poslednji pad u ovoj godini. Veliki pozdrav, Sinclair Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 30, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan a sto nisi zvao policiju i trazio uvidjaj mislim da si pogresio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan a sto nisi zvao policiju i trazio uvidjaj mislim da si pogresio. zato što sam magarac odmah izgurao motor sa raskrsnice i dozvolio njemu da se pomeri, a kontakta de facto nije bilo. Jbg zahebao sam se u startu. Sve posle toga je moja reč protiv njegove, bez materijalnih tragova, da ne pričam koliko je ta raskrsnica prometna, o svedocima ni reči, svi su otišli u roku od odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Бога ми... како је могло да прође, добро је. Нека на томе и остане! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si zapamtio br tablica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 304 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si prosao, samo bi te izvadio znatno bolje Jevropski izvestaj o udesu koji smo jelte po novom ZOBS-u duzni imati kod sebe, barem u situaciji kada je priznao krivicu. A uvek ti ostade mogucnost uvidjaja samo sto motorce nisi trebao pomerati, on kako hoce ali ako se dobro secam pomeranje se tretira vrlo nezgodno po novom.... Ajd, da si ziv, zdrav, ceo i da junacke "rane" lepo previjes nekom mucenicom za docek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 30, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan na njegovu glavu... ako je morao da se skine maler skinu si i lagano... bitno da si ti ok... a vizir i nije neka stavka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da pamtim broj tablica jer da sam hteo trebalo je odmah da se razračunam...ali sam bio zaista preeeeviše besan, i mislim da se ne bi završilo na malo maltretiranja...a i ja sam ga savetovao da se skloni...uostalom, nisam ja sad ljut što se to desilo, nego taj bezobziran stav da nije on kriv jer me nije ni pipnuo, to me je najviše isteralo iz takta. A vizir nameštam već sutra! Ivan me je posve prijatno iznenadio. Zvao sam ga samo da vidim kad je slobodan posle Nove, a on meni: "Koja Nova, dođi sutra!" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio i veći motor pazario! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec dodje do toga jebes motor i opremu,vazno je da si ti ziv i zdrav.Bice jos mnogo motora i opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...