alesta 0 Napisano Februar 13, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustva sa ovim motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su veoma retki kod nas. URAL WOLF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8718 Napisano Februar 13, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan poznajem decka koji ima firmu STARTERd.o.o sa Palica, on je generalni uvoznik tih motora za Srbiju, imas sajt www.ural.co.yu pa pogledaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam opis u jednom moto magazinu, otvoreno je i predstavnistvo kod nas.. mogu da ga potrazim ako te bas interesuje.. Meni se licno svidja ono sto sam procitao... Deluje mi kao odlican motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan motor je dobar ali je skup, ne znam tacno koliko ali znam da mi se zavrcelo u glavu kad sam vidio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras biti Joseph B. pa da skontas o cemu se ovde radi. :wink: Ko se bar malo razume u motore moze iz aviona da provali da je motor (pre svega mislim na agregat, ali i na ostale delove) bezobrazno do najsitnijih delova iskopiran BMW R51/x. Naravno, sminka je se za ovih 50 godina morala maro promeniti... :wink: Mada moram priznati da mi se svidja, ako je bar upola dobar koliko njegov uzor opet je odlican... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 13, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan bio je u rubrici 'putopis' u motomagazinu... koliko se secam chovek je ishao od bg-a do mora i bio je prezadovoljan motorom... meni lichno se svidja motor i u vishe navrata sam chuo da se super pokazao... zna li neko koliko koshta? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovdje, imas i broj telefona http://www.ural.co.yu/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan a evo i njihov cjenovnik, iskopiran Prodajni cenovnik Ural Motori Modeli 2005. Cene važece od 01.01.2006. (Eur) Solo 4650.00 Wolf 5599.00 Retro Solo 6600.00 Modeli sa prikolicom Tourist 6500.00 Sportsman 6750.00 Ranger 7250.00 Retro 7950.00 Bikolor 260.00 Metalic boja 400.00 Prodajna cena sadrži i cenu transporta 350 Eur po pošiljci, PDV i carinu koji se placa prilikom uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan poznajem decka koji ima firmu STARTERd.o.o sa Palica' date=' on je generalni uvoznik tih motora za Srbiju, imas sajt www.ural.co.yu pa pogledaj[/quote'] Bas sam na toga mislio, koliko se secam taj motor je medju jeftinijima u klasi, a da je kopija BMWa - jeste, ali dobra i pouzdana kopija istog!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 14, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam opis u jednom moto magazinu' date=' otvoreno je i predstavnistvo kod nas.. mogu da ga potrazim ako te bas interesuje.. Meni se licno svidja ono sto sam procitao... Deluje mi kao odlican motor..[/quote']Slazem se u potpunsti sa gore izlozenim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 14, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras biti Joseph B. pa da skontas o cemu se ovde radi. :wink: Ko se bar malo razume u motore moze iz aviona da provali da je motor (pre svega mislim na agregat' date=' ali i na ostale delove) bezobrazno do najsitnijih delova iskopiran BMW R51/x. Naravno, sminka je se za ovih 50 godina morala maro promeniti... :wink: Mada moram priznati da mi se svidja, ako je bar upola dobar koliko njegov uzor opet je odlican...[/quote'] Meni je vise delovao na r65 iz 80-tih godina, ali sam malo googlao i nasao slican agregat. BMW R75/7 iz kasnih 70-tih. A izgleda da je isti agregat kod starijiih braca Dnepr MT9,MT10,MT11,MT16... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...