RAmireZ 1240 Napisano Decembar 29, 2009 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Molim ucesnike glasanja da ovim putem ne izrazavaju svoje zelje nego prognoze. Svima se unapred zahvaljujem, a najvise Gaboru koji je ponos svih bajkera Srbije i BJB zajednice. NAPRED SAKI ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ga dobro razumeo njegova ocekivanja su da bude u prvih 50 ili 60 i da bi bio veoma zadovoljan sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 29, 2009 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da, naravno da bismo i mi bili zadovoljni tim rezultatom. I svakim drugim, samo da ga vidimo na cilju. Ipak, druga mu je godina, bolji su uslovi, a i on je skroman momak... pa zasto da ne ocekujemo dobar rezultat, cak i bolji od najavljenog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka dodje živ i zdrav, a pozicija, ma zadovoljni smo i sa: "Vidji ovog našeg djetića, nije zadnji, no je bagru poćero ispred sebe" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Dakar je ogromno iskušenje za takmičara, vozilo i njegovu sreću, i sve to ponovljeno petnaest puta. Ne mogu da budem pametan kako će Gabor da prođe, ali se nadam i navijam da završi trku plasiran između 30. i 40. mesta. Još od prošle godine me drži rebus kako čovek njegove konstitucije uopšte uspeva da završi čak i najlakšu etapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano Januar 6, 2010 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto sam ja pratio do sada - jasno je potpuno da je covek veliki borac! Samo zavrsiti takvu trku, prakticno sam i bez velikog tima, ravno je epskom poduhvatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 7, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi Gaboru sad dobro dosao Boza Ristic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Covek je za svaku pohvalu i nebitno koji ce biti! Cuje se tamo negde i ime Srbije......... Respekt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 15, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim forumasima koji su glasali i drugima koji su se uzdrzali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...