Ivana 0 Napisano Februar 19, 2007 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro svima, a poseban pozdrav za ekipu od juce. Stvarno ste EKSTRA! Kada otopli idemo ponovo u novu voznju :biker: Ne bih bas u skorije vreme ovakvo smrzavanje ponovo da osetim... I da ... Pablo kaci vec jednom te SLIIIIIKEEEEE!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 19, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uh umalo da zaboravim!!!! Lazar se nije pohvalio... :twisted: nastavili smo do Kragujevca da vidimo sta Rajko trenutno ima u ponudi. u jednoj temi Djura reche.... E vidi se da si Crnogorac jebote....sagni se malo pa pocisti ovaj pod oko kuhinjskih elemenata....juuu na sta lici... :mrgreen: E pa Djuro Lazar te poslushao Prepushtam Lazaru da objasni shta se desilo...tj shta je i zashto je chistio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan *EBO VAS PATAK :x :shock: :roll: Alal vera , sve vas znam, sve je to super, ali treba imati mere, barem iz mog aspekta. Cini mi se da kad se navuce bronhitis i upala pluca, na ovaj nacin, da je se tesko resiti. Drugo, mislim da je motor uzivanje a ne mucenje, opet iz mog aspekta, a zimska voznja je uglavnom smrzavanje i mucenje, osim Elefanten treffen -a i tih slicnih radialnih varijanti. Izgubiti 2h na navlacenje dugackih gaca potkapa 3 para carapa, i osecaj da ti vazduh ledi lice je jeziv. Prosle godine sam vozio januar i februar, duplo hladniji od ovog, i odlucio - nikad vise. Da, izgubicu 2h sa kopu za skijanje i bord i odo da uzivam:) Vama svaka cast, samo mali komentar sa moje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Prepushtam Lazaru da objasni shta se desilo... Joj, kakva scena Bili mi kod Rajsa u KG nesto gledali i ja rekoh daj da podjem u wc prije puta. Kako sam usao, dijagonalno od vrata je postavljena solja, zaobilazim kadu i idem prema njoj kad ono tras bum kras krs :shock: Covjece, nisam ni provalio ogromnu staklenu policu sa kojekakvim cudima na njoj :shock: Udario sam ramenom u nju i vec je tu izlomio na par djelova, ali kad je pala... joj... Razvalio sam mu cijelo kupatilo, sve ono sa police zajedno sa istom se razvalilo! Popucale su cak bocice parfema, lakovi za nokte, sve sam smrskao :shock: U susjednoj prostoriji odjednom muk naravno i eto ga Rajs utrcava i vice: "dobro je to brate, ako ako" :shock: Rekoh sta ako nego daj da zavrsimo ovo, a on opet neka si neka si pusti to bre... Ja mu rekoh daj covjece da sredimo ovo, misleci ti me da mu to platim ili da kupim nesto kada sam vec tu, a on kralj mi donosi metlicu i lopaticu :shock: Joj da ste mogli samo da vidite koliko je to bilo smijesno Nevjerovatno je kako sam sve to uspio da polomim, kao u crtanom filmu, sve sam rasuo! :shock: Da sam htio tako, ne bi uspio nikada, totalni lom! Meni je to tako smijesno koliko je nevjerovatno Uh, kakav dan Rajko je legenda od covjeka! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Februar 19, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E, bravo Evil-Zo! Unistio si mi sugradjanina!Mogu da zamislim Lepog Rajka! :? Mora da je Marija odlepila! Hihihi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Februar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Nisu nesto posebno umetnicke kao sto recimo Hitmanove, Copeove i Mikkine, ali bar ih dosta ima Ispred Sola Velika Plana - klopali, ugrejali se i krenuli dalje (opet neplanirano ) Mina je bila opet kamerman EvilZo Otisli smo do sela pored Velike Plane da vidimo TDM-a Marcony i Ivana su nastavili sami ka Smederevu, a mi smo otisli u Kragujevac kod Rajka... Tamo smo pogledali nesto opreme i onda gas nazad. Slika nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Februar 19, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Baš fina vožnja! Malo je ukupan doživljaj pokušalo da pokvari vreme, taènije samo temperatura (2 do 9C), pošto je bio divan sunèan dan. Društvance je bilo odlièno, voziæemo se u istom (i proširenom) sastavu opet, samo da još malo otopli. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' bravo Evil-Zo!Unistio si mi sugradjanina!Mogu da zamislim Lepog Rajka! :? Mora da je Marija odlepila! Hihihi...[/quote'] :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sink3 0 Napisano Februar 19, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Marija je zvala,a u vezi nekih parfema.Ne rayumem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 19, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan kada se ide opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan kada se ide opet Kad se vec dogovorimo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Velika Plana - klopali' date=' ugrejali se i krenuli dalje (opet neplanirano ) [img']http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg[/img] Da ste rekli da idete u Planu pa da vas uputim na pravo mesto za klopu... Otisli smo do sela pored Velike Plane da vidimo TDM-a Ovo mi lici na put za Donju Livadicu... Kakav je bio taj TDM, kako se zove lik sto ga prodaje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan voznja je bila super mada mislim da bi ekipu zajedno samnom trebalo poslati na duze promatranje u nekoj stacionarnoj ustanovi recimo laza lazarevic toliki put na 2 stepena STRASNO.Vidimo se opet sledeci vikend pozdrav svima bila je luda voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Februar 20, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ...Prepushtam Lazaru da objasni shta se desilo... Joj' date=' kakva scena Bili mi kod Rajsa u KG nesto gledali i ja rekoh daj da podjem u wc prije puta. Kako sam usao, dijagonalno od vrata je postavljena solja, zaobilazim kadu i idem prema njoj kad ono tras bum kras krs :shock: Covjece, nisam ni provalio ogromnu staklenu policu sa kojekakvim cudima na njoj :shock: Udario sam ramenom u nju i vec je tu izlomio na par djelova, ali kad je pala... joj... Razvalio sam mu cijelo kupatilo, sve ono sa police zajedno sa istom se razvalilo! Popucale su cak bocice parfema, lakovi za nokte, sve sam smrskao :shock: U susjednoj prostoriji odjednom muk naravno i eto ga Rajs utrcava i vice: "dobro je to brate, ako ako" :shock: Rekoh sta ako nego daj da zavrsimo ovo, a on opet neka si neka si pusti to bre... Ja mu rekoh daj covjece da sredimo ovo, misleci ti me da mu to platim ili da kupim nesto kada sam vec tu, a on kralj mi donosi metlicu i lopaticu :shock: Joj da ste mogli samo da vidite koliko je to bilo smijesno Nevjerovatno je kako sam sve to uspio da polomim, kao u crtanom filmu, sve sam rasuo! :shock: Da sam htio tako, ne bi uspio nikada, totalni lom! Meni je to tako smijesno koliko je nevjerovatno Uh, kakav dan Rajko je legenda od covjeka! :kul:[/quote'] Samo da znas, KADA BUDES HTEO DA DODJES KOD MENE, NISAM TU! Coveka pustis u gajbu i on je demolira! Hahahaha.. E, slike su vam extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Prepushtam Lazaru da objasni shta se desilo... Joj' date=' kakva scena Bili mi kod Rajsa u KG nesto gledali i ja rekoh daj da podjem u wc prije puta. Kako sam usao, dijagonalno od vrata je postavljena solja, zaobilazim kadu i idem prema njoj kad ono tras bum kras krs :shock: Covjece, nisam ni provalio ogromnu staklenu policu sa kojekakvim cudima na njoj :shock: Udario sam ramenom u nju i vec je tu izlomio na par djelova, ali kad je pala... joj... Razvalio sam mu cijelo kupatilo, sve ono sa police zajedno sa istom se razvalilo! Popucale su cak bocice parfema, lakovi za nokte, sve sam smrskao :shock: U susjednoj prostoriji odjednom muk naravno i eto ga Rajs utrcava i vice: "dobro je to brate, ako ako" :shock: Rekoh sta ako nego daj da zavrsimo ovo, a on opet neka si neka si pusti to bre... Ja mu rekoh daj covjece da sredimo ovo, misleci ti me da mu to platim ili da kupim nesto kada sam vec tu, a on kralj mi donosi metlicu i lopaticu :shock: Joj da ste mogli samo da vidite koliko je to bilo smijesno Nevjerovatno je kako sam sve to uspio da polomim, kao u crtanom filmu, sve sam rasuo! :shock: Da sam htio tako, ne bi uspio nikada, totalni lom! Meni je to tako smijesno koliko je nevjerovatno Uh, kakav dan Rajko je legenda od covjeka! :kul:[/quote'] Samo da znas, KADA BUDES HTEO DA DODJES KOD MENE, NISAM TU! Coveka pustis u gajbu i on je demolira! Hahahaha.. E, slike su vam extra! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Februar 20, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde da je to Gasho uradio,ali kako si ti to uspio!? Ili je bas skuceno to kupatilo!? P.S. Dobro ti stoji ona metlica,a vidim i smjesak je tu,znaci radis sa ljubavlju!? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ..znaci radis sa ljubavlju!? :wink: ..i razumevanjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Februar 21, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Reklamiracemo te,NE BRINI! :twisted: :twisted::twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...