Ernesto 10 Napisano Februar 17, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan koliko god bilo cudno sto dolazi od mene...evo: :antiwar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Februar 17, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sto se lepo Vas dvoje nebi nasli i taj problem resili civilizovano na asfaltu. Predlazem nedelju na Miseluku! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2628 Napisano Februar 18, 2007 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko jutros po ovoh hladnoci da se vozi :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1788 Napisano Februar 18, 2007 Vlasnik sajta, 5351 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko jutros po ovoh hladnoci da se vozi :roll: Upravo smo se vratili... Umesto do kafane, otisli smo prvo u Veliku Planu da Markoni vidi nekog TDM-a... Nakon Velike Plane nastavili smo do Kragujevca da vidimo sta Rajko trenutno ima u ponudi. Inace, smrzli smo se samo tako Slike cu kasnije da okacim... Danas su se vozili: NeshaXX, IgorXT, EvilZo, Mina, GoranBGD, Marcony sa devojkom i Pablo. Bojan.p je dosao da nas isprati. Umesto tih 80-120km presli smo oko 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko jutros po ovoh hladnoci da se vozi :roll: Upravo smo se vratili... Umesto do kafane' date=' otisli smo prvo u Veliku Planu da Markoni vidi nekog TDM-a... Nakon Velike Plane nastavili smo do Kragujevca da vidimo sta Rajko trenutno ima u ponudi. Inace, smrzli smo se samo tako Slike cu kasnije da okacim... Danas su se vozili: NeshaXX, IgorXT, EvilZo, Mina, GoranBGD, Marcony sa devojkom i Pablo. Bojan.p je dosao da nas isprati. Umesto tih 80-120km presli smo oko 250 [/quote'] Sto se ne javiste kad ste bili u Plani??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nikada se u zivotu nisam ovako smrzo! Vec sat vremena ne mogu da se raskravim! :jecaj: Inace, ova spontana promjena plana je na kraju ispala jako dobra, super smo se navozali, druzili,... ali se bas i nismo najeli :evil: Jeste da sam josuvijek zaledjen ali je stvarno bilo dobro tako da cu to brzo zaboraviti :kul: Pozdrav zaledjenoj ekipi! P.S. Nikada vise necu voziti ako je napolju ispod 15 stepeni, nikada :!: :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko jutros po ovoh hladnoci da se vozi :roll: ..otisli smo prvo u Veliku Planu da Markoni vidi nekog TDM-a... Nakon Velike Plane nastavili smo do Kragujevca.. Umesto tih 80-120km presli smo oko 250 =D> :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivana 0 Napisano Februar 18, 2007 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joj kakav dan! Extra voznja sa dobrom ekipom, ali smo se smrzliiiiiiiiiiiiiii...u pm Nakon klope u Velikoj Plani i gledanja motora, Marcony i ja smo krenuli ka Smederevu, a ostatak ekipe ka Kragujevcu. Posle 3-4 km, patrola! Posto nema A kategoriju...dalje da ne pricam :jecaj: Posle smo se okrenuli i vratili auto-putem ali je tek tamo bilo ledeno. Mislio je da vozi do 100km/h u proseku ali je poslusao Evil-ov savet. Sto brze vozis manje ce ti trajati smrzavanje Skrenuli kod Grocke misleci da nam je blize tuda do Mirijeva. A u Grockoj put ocajan. Nista bolje nije bilo ni na Smederevskom putu. Vec pao mrak, kaciga pocela da magli zestoko, a oboje zaledjeni. Jedva kuci stigosmo. Dok ovo pisem, Marcony je jos uvek obucen, a i ja Skinuli smo samo jakne. Ne mozemo da se ugrejemo. Ali je vredelo! Sve u svemu, evo par slicica za koji minut. Ostalo je kod Pabla na digitalcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2628 Napisano Februar 18, 2007 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka CAST ! :shock: jbt. bas,bas je hladno napolju :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivana 0 Napisano Februar 18, 2007 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan A evo i slicica pred polazak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan =D> =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi , pa vi ste pravi entuzijasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi ' date=' pa vi ste pravi entuzijasti.[/quote']Hoces reci komplet idioti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi ' date=' pa vi ste pravi entuzijasti.[/quote']Hoces reci komplet idioti Pa to je vec pregrubo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Mislio je da vozi do 100km/h u proseku ali je poslusao Evil-ov savet. Sto brze vozis manje ce ti trajati smrzavanje ... :mrgreen: Pa lijepo sam vam govorio, a vi mi niste vjerovali P.S. Na kraju sam i ja, od bolova u smrznutim rukama, potpuno nervno stradao pa sam u jednom momentu napustio grupu ne bi li se agonija zvana "140 km autoputa na -1 stepen" sto prije zavrsila :sesirko: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pingvini... a da Vas je neko terao, nikada ne bi otišli u vožnju.. hahaha najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 18, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan @Evil Nemo da bi mi josh neku rechenicu pocheo sa: "Zar ti to stvarno mislish za mene?" :evil: Pozdrav smrznutoj eqipe. ps.mislio sam na Vas dok sam na Adi ispijao toplo pivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @EvilNemo da bi mi josh neku rechenicu pocheo sa: "Zar ti to stvarno mislish za mene?" :evil: Pa ja sam pokusao da dejstvujem na organizatore da se ode samo do Avale, ali nije mi poslo za rukom 8-[ P.S. Dje si ti veceras?! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to ima svoje cari. A zelja za voznjom je jaca od hladnoce. BRAVO!!! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je zakon,ljudi. Bez prave opreme, do leta nema voznje. Treba da se vozi i za par decenija, a da bi se vozilo moramo da cuvamo zglobove (kod njih nema "popravke"). A lepo rekoh da ce biti hladno i kisovito!!! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da Vam se javim jutros. Ustao sam vidim suncano rekoh bice lepa voznja ali kada sam shvatio da ima OBA stepena iznad 0 rekoh srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 19, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ernesto, ernesto, kako ti ono rece. Ko nece nadje izgovor itd, itd....vidis kako ne treba istrcavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zelje, cestitke i pozdravi... Zelim da zahvalim ekipi zbog pomoci pri gledanju TDM-a! Put ne bi bio toliko zanimljiv bez vas... Pozdrav svima do skore voznje! :thumbs_up: Pablo kad ce slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 19, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene...ja sam juche par sati pokushavala da vratim temperaturu tela na normalu... i na kraju mislim da tju se razboleti :? Voznja je bila super, kao i ekipa...samo smo maloooo daleko otishli s obzirom da je ipak zima josh uvek... No nema veze, lepo smo se proveli ! Pablo kachi slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...