Lapac 0 Napisano Februar 12, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Vase misljenje o aprilia pegaso 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Februar 12, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican po mom misljenju imao sam prilike da ga vozim. Ako mene pitas kupi ga odmah ako volis enduro motore. Pozzzzz od bajkera iz KS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Odlièna je! Probao sam je,na kratko,ali možda ja i ne mogu tu biti objektivan jer volim SVE što je iz Italije( mada mi se èini da je i ovdje prste umješao Rotax). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Februar 12, 2007 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Imas na forumu par topica na tu temu,pa malo pretrazi,moze se naci korisnih informacija!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan aprilia je super motor za sve lagan okretan dovoljno brz sa odredjenim izduvom cak190kmh jednostavno svestran motor. a tnt moto klub mi nekako skripi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Februar 13, 2007 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan a tnt moto klub mi nekako skripi Pa trudimo svakim danom sve vise u svakom pogledu se da sve bude podmazano!? Nije ovome mjesto u ovoj temi Stevo!? Sorry za OFF!? Imas PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo za apriliju da kazem da je ona konkurencija BMW GS650 i to wrlo adekvatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan samo za apriliju da kazem da je ona konkurencija BMW GS650 i to wrlo adekvatna. Jeste konkurencija, prave se u istoj fabrici sa malim razlikama, takodje koriste iste Rotaxove motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Februar 13, 2007 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3412&highlight=aprilia+pegaso http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?s=&f=18&page=1&pp=25&sort=title&order=desc&daysprune=-1 Kako su meni rekli oboje je Rotaxov agregat,ali je kod Aprilije V5,a kod BMW-a V4 koji se pokazao pouzdaniji i stedljivi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su meni rekli oboje je Rotaxov agregat,ali je kod Aprilije V5,a kod BMW-a V4 koji se pokazao pouzdaniji i stedljivi!? Sta V4 i V5? Mislis na broj ventila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Februar 13, 2007 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da upravo to ili drugim rijecima: F650 i Pegaso NEMAJU iste motore, bez obzira što su oba Rotaxa. Npr, Pegaso ima glavu sa 5 ventila, F650 sa èetiri. U praksi se po pitanju pouzdanosti puno bolji pokazao BMW, manje se kvari i puno manje troši goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da upravo to ili drugim rijecima: F650 i Pegaso NEMAJU iste motore, bez obzira što su oba Rotaxa. Npr, Pegaso ima glavu sa 5 ventila, F650 sa èetiri. U praksi se po pitanju pouzdanosti puno bolji pokazao BMW, manje se kvari i puno manje troši goriva. Negde sam skoro citao da su razlike upravo u glavam tih masina. Oba su u osnovi rotax, ali su i BMW i APRILIA sami radili glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Februar 13, 2007 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u pitanju stariji model Pegasa,kazu da je najbolje varijanta 1998-2001 posto su kasnije radili sa injetion koji se nije pokazao najbolje,a ova nova ima motor od Yamaha koji je i u XT,ali ne znam da li je Yamahin ili ga je i njima neko pravi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ustvari i XT660R-X I APRILIA PEGASO I MT-03 I NOVI DERBI MULHACEN 659 IMAJU ISTI AGREGAT italijanske firme MINARELLI. TO JE prava istina TALIJANAC JE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Februar 14, 2007 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vase misljenje o aprilia pegaso 650 Extra motor. Lak za voznju, udoban, lep..... samo vodi racuna ako kupujes da je u dobrom stanju. Ja vecih primedbi nemam. Voleo bih da malo manje trosi ( 8 u gradu bez problema :roll: ), ali motor nisam kupio da stedim gorivo nego da uzivam u voznji, tako da to i nije bitna prepreka kupovini. Za grad je super, visok je pa je pregledost odlicna i "preskace" retrovizore automobila u koloni bez ikakvih problema Za duze voznje autoputem nije - max brzina mu je oko 160 (fabricka) pa ako si razpolozen za jurcanje, i duge ture po autoputu.... trazi brzi motor. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...