ivana_dj 2 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za bracu,i sestre naravo,bajkere/ke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošla Deda Mrazice! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan čao sestrice i sa ove strane. Eh da je barem više vas koje volite isto što i mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošla Deda Mrazice! ;D ;D ;D hvala ,hvala.. ;D čao sestrice i sa ove strane. Eh da je barem više vas koje volite isto što i mi. ja se nadam da ce u buducnosti biti vise nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan i da naučiš da nikada nikada nikada ne pretičeš kad vozimo u koloni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan i da naučiš da nikada nikada nikada ne pretičeš kad vozimo u koloni... Pa da,videla skuterasa i jos kineza,pa rek`o daj da ga obidjem..smara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan i da naučiš da nikada nikada nikada ne pretičeš kad vozimo u koloni... Pa da,videla skuterasa i jos kineza,pa rek`o daj da ga obidjem..smara a mi kolege kinezi ti uredno čuvali ledja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan i da naučiš da nikada nikada nikada ne pretičeš kad vozimo u koloni... moras mi oprostiti ovaj put..ipak mi je to bio prvi put da vozim u koloni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 27, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan a mi kolege kinezi ti uredno čuvali ledja... Keeway Gang ! PS:Dobrodosla Ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошла! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan @ Ivana_dj oprošteno @ Skolls Red Keeway Gang ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 28, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama i ovde dosla!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosla Ivana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 28, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Ivana!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 28, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan i da naučiš da nikada nikada nikada ne pretičeš kad vozimo u koloni... moras mi oprostiti ovaj put..ipak mi je to bio prvi put da vozim u koloni.. Dobro nam dosla Ivana. Vidim da su ti kavaljeri vec oprostili ali kako ovo sigurno nece biti tvoja jedina voznja u koloni preporucujem ti da procitas ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14598.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan i da naučiš da nikada nikada nikada ne pretičeš kad vozimo u koloni... moras mi oprostiti ovaj put..ipak mi je to bio prvi put da vozim u koloni.. Dobro nam dosla Ivana. Vidim da su ti kavaljeri vec oprostili ali kako ovo sigurno nece biti tvoja jedina voznja u koloni preporucujem ti da procitas ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14598.0 da joj se ne desi da je jurcaju po Stenci kao mistrioznog tipa na TDM-u! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @kochaMatori hvala puno...bas je dobara tema,veoma poucna... takodje,hvala svima na dobrodoslici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Decembar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan PoZz i dobro dosla!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...